HomeAirco

Airco - Airconditioning

Een airconditioning of airco installatie in de uitvoering van een lucht-lucht warmtepomp kan perfect worden aangewend om de woning mee te koelen of verwarmen. Airco installateur Zero Power installeert airconditioning units van de merken Daikin en Panasonic.

Om efficiënt om te gaan met energie is er wel de vereiste dat de airco installatie correct geïnstalleerd wordt. Voor een professionele plaatsing rekent u daarbij op een airconditioning installateur met ruim 10 jaar ervaring. Zo hebt u de garantie op jarenlang plezier van uw airconditioning installatie!

Een airco kopen is  overigens met de opwarming van het klimaat een verstandige keuze. Niets meer verkoelend op een warme zomerdag dan de koelte van een airco. Staat u voor de aankoop van een airco dan is er een hele ruime keuze. Van topmerken als Daikin en Panasonic  tot veel minder bekende merken waar de kwaliteit twijfelachtig van is. In deze toelichting zetten we wat informatie over de airco’s van Daikin en Panasonic voor u op een rijtje. Het zijn stuk voor stuk topmerken dus een slechte keuze is er niet. Wist u trouwens dat u met deze airco’s niet enkel kunt verkoelen, maar ook verwarmen. Airco’s van deze merken vormen de ideale bijverwarming en zijn een stuk zuiniger dan airco’s van B-merken. Bovendien kunnen airco en warmtepomp perfect samenwerken Meer nog zowel Daikin en Panasonic ontwikkelen zelf airco installaties.

Airco
Daikin warmtepomp

Airco van Daikin

Kiezen voor Daikin is kiezen voor spitstechnologie op het vlak van airco’s en airconditioning. Dit Japanse merk heeft een uitstekende reputatie en het Europese hoofdkantoor van Daikin is gevestigd in Oostende. Het is een gereputeerde wereldspeler met een lokale verankering die al jaren garant staat voor airco”s van topkwaliteit. Op het vlak van technologie blijven ze evolueren en ze beschikken over een zeer ruim gamma aan performante airco’s. Heel wat installateurs zweren bij Daikin en u geniet dan ook altijd een perfecte ondersteuning. Airco’s van Daikin vindt u zowel in privéwoningen als in grote industriële sites. Deze fabrikant is van alle markten thuis.

Wil u de Belgische economie een duwtje in de rug geven, maar niet inboeten aan kwaliteit? Dan kan u kiezen voor Daikin met zijn wortels stevig verankerd in België. Niet minder dan 5.000 mensen zijn er voor deze Japanse gigant in ons land aan de slag. Zowel in de productie als in het bedenken van nieuwe technologieën en toestellen.

De voordelen van airconditioning van Daikin

De voordelen van een airco zijn al langer bekend. Niet alleen zorgen ze voor koelte, in de winter kunnen ze ook als bijverwarming dienen. Verder zijn airco’s schimmelwerend, zorgen ze voor schonere lucht en verhoogt een airco uw levenscomfort. De luchtvochtigheid blijft op punt, wat beter is voor uw longen. Dankzij meer dan 90 jaar ervaring weten ze bij Daikin perfect hoe ze een airco moeten maken en hebben dit ondertussen ontzettend geperfectioneerd.

Heel wat van de airco’s van Daikin met een split unit airco of multi split airco zijn uitgerust met een inverter waardoor ze perfect op een wamtepomp aangesloten kunnen worden. Zo gaat u nog duurzamer en zuiniger te werk. Weet trouwens ook dat de toestellen van Daikin allemaal een energielabel A hebben, waardoor ze super energiezuinig zijn.

Welke airco systemen en modellen heeft Daikin?

Daikin heeft een zeer ruim aanbod aan kwalitatieve airco’s. Zo beschikt Daikin over:

  • Wandairco’s zoals daar zijn de Stylish, Ururu Sarara, Daikin Emura, Perfera, .. Deze wandmodellen van Daikin zijn compact en passen perfect in uw interieur. De wandmodellen van Daikin hebben al heel wat awards in de wacht weten te slepen.
  • Vloerairco’s: Classic en Perfera Floor zijn twee Daikin modellen die perfect onder de vensterbank geïnstalleerd kunnen worden. Deze compacte modellen nemen niet al te veel plaats in.
  • Ingebouwde modellen: Ook ingebouwde modellen kunnen perfect door Daikin geplaatst worden. Deze units worden meestal netjes weggewerkt in het plafond.

Misschien wel de meest bijzondere airco van Daikin? De Ururu Sarara. Het gaat om een bijzonder hoogwaardige airco met tal van opties. Dit model kan verwarmen en verkoelen, maar ook de lucht ontvochtigen, bevochtigen, ventileren en zuiveren. Dit toestel zorgt dus keer op keer voor het perfecte binnenklimaat. De airco is verkrijgbaar als wandmodel en beschikt over het energielabel A+++. Met de app van Daikin kan u het toestel steeds bedienen.

https://www.zeropower.be/wp-content/uploads/2021/12/Warmtepompen-Panasonic.webp

Panasonic airco

Heel wat mensen mogen Panasonic dan wel met audio associëren, maar Panasconic brengt ook zeer kwalitatieve airco’s op de markt. Al jaar en dag behoren Panasonic airco’s tot de beste op de markt. Panasonic komt er in tal van onderzoeken dan ook steeds goed uit en mag tot de betere A-merken in airco’s gerekend worden. Het merk legt de lat hoog en combineert een constante temperatuurregeling met een lage geluidsproductie. U geniet dus van schone lucht zonder hinderlijke geluiden. De airco’s van Panasonic beschikken ook over de Nanoe X technologie en de voordelen van hydroxylradicalen. Deze radicalen neutraliseren vervuilende stoffen in de lucht. Omwille van het feit dat Panasonic in de airco’s gebruikt maakt van deze technologie, geniet je ook thuis van heerlijke frisse en gezonde lucht.

Welke types airco biedt Panasonic aan?

Panasonic heeft heel veel verschillende types en modellen airconditioners. Zo zijn er de split airco’s, maar er zijn ook heel wat multi-split airco’s in het aanbod te vinden. Verder zijn er wandmodellen, vloermodellen, satellietmodellen, cassettemodellen en plafondmodellen beschikbaar.

De modellen van Panasonic vallen ook uitstekend te combineren met een lucht-water warmtepomp van Panasonic.

Het meest gebruikte thuismodel van Panasonic is de Etherea met Nanoe X technologie. Deze Panasonic airco heeft als wandmodel een bijzonder strak ontwerp, levert optimale prestaties en gaat op in ieder interieur.Door de Nanoe X technologie wordt de lucht optimaal gereinigd en geniet u van een uitzonderlijk schoon binnenklimaat. Maar deze airco valt ook makkelijk te beheren met de smartphone. Meer nog deze Panasonic airco is zelfs compatibel met Google Assistant en Alexa van Amazon. Met een energieklasse van A+++ scoort deze airconditioning ontzettend goed en is het een toonbeeld van zuinigheid. De bredere schoepen zorgen voor een aangename luchtstroom en een zeer stille werking. Deze Panasonic airco is razendsnel uitgegroeid tot hét paradepaardje van Panasonic.

De Nanoe X technologie van Panasonic

Deze vooruitstrevende technologie van Panasonic met hydroradicalen neutraliseert vervuiling, virussen en bacteriën om te reinigen en geurtjes tegen te gaan. Dankzij deze geavanceerde nanotechnologie kunnen ook geweven stoffen worden behandeld. Dit betekent dat ook uw gordijnen en andere stoffen in huis kunnen genieten van de voordelen van deze technologie. Maar het belangrijkste effect is op de lucht die we inademen.

De TZ airconditioning van Panasonic

De nieuwe TZ inverter-modellen van Panasonic zijn krachtige en efficiënte airco. Ze zijn duurzaam en kunnen zowel verwarmen als koelen. Ze genieten een nieuwe vormgeving en maken ook gebruik van het nieuwe duurzame koudemiddel R32. Dit toestel is superstil en levert unieke prestaties op het vlak van energiebesparing. Bij Panasonic ontdekt u een breed assortiment airco’s van dit model. Ze beschikken stuk voor stuk over een krachtig vermogen voor optimale prestaties.

Airco installatie
Airco installatie

Waarom kiezen voor een A-merk airco?

Opteren voor een airco van Panasonic en Daikin is kiezen voor toptechnologie die jaren meegaat. Topmerken leveren een betere kwaliteit airco en kosten vaak slechts een fractie meer dan andere, veel minder presterende merken. Kiest u voor een A-merk airco als Daikin of Panasonic dan kiest u resoluut voor topkwaliteit tegen een scherp prijskaartje. Deze merken bieden stuk voor stuk toestellen van topkwaliteit en een stevige garantie. Bovendien beschikken ze over een uitgebreid netwerk aan verdelers en installateurs zodat u bij eventuele problemen ook snel verder geholpen kunt worden. Professionele installateurs zweren trouwens bij Daikin en Panasonic. Niet enkel omwille van de uitstekende kwaliteit, klantendienst en garantievoorwaarden, maar ook omdat ze een uitgebreide ondersteuning bieden door middel van opleidingen en ga zo maar door. Als klant loont het om net iets meer te investeren in de zekerheid van een topmerk.

Over Zero PowerAirco installateur Zero Power heeft meer dan 16 jaar ervaring
met airco installatie

https://www.zeropower.be/wp-content/uploads/2021/12/Airconditioning.webp

Over airco installateur Zero Power

Als airco installateur is het management van  Zero Power sinds 2008 actief met warmtepomp installaties. Zoals het betaamd bestuderen we recente marktontwikkelingen op de voet. Ons team van ervaren medewerkers volgt regelmatig opleidingen voor continue bijscholing.  Dit laat toe om oplossingen te kunnen bieden voor alle projecten. We werken effectief om u 24/7 ondersteuning te garanderen.

0123456789001234567890
TOEGEWIJDE MEDEWERKERS
0123456789001234567890
JR ERVARING MET WARMTEPOMPEN
LET’S ENERGIZE TODAYinfo@zeropower.be
OPENINGSUREN
Ma - Vrij 9.00 - 17.00u
LOCATIE
Grauwmeer 1/63 bus 2 3001 Leuven

Kies uw Taal

tel:+32 488 80 44 35
info@zeropower.be
Rescert installateur Zero Power

Certificaatnummer: 07252

© RESCERT Zonnepanelen Installateur Zero Power. All rights reserved. BE0781.444.470