HomeZonnepanelen met thuisbatterij promotie

Haal het beste uit zonnepanelen met een thuisbatterij van Huawei

Zonnepanelen met batterij promotie Zero Power

Als u investeert in zonnepanelen, is het toevoegen van een thuisbatterij een slimme zet. Een thuisbatterij, zoals die van Huawei, kan u helpen om nog meer voordeel te halen uit uw zonnepanelen. Benieuwd naar de voordelen van een thuisbatterij en hoe het u kan helpen om nog duurzamer te leven? Lees dan snel verder.

Een van de grootste voordelen van een thuisbatterij is dat het de overtollige energie die uw zonnepanelen opwekken opslaat voor later gebruik. Op zonnige dagen wekken uw zonnepanelen meer energie op dan u op dat moment verbruikt. Met een thuisbatterij kunt u deze extra energie opslaan en gebruiken wanneer u het nodig heeft, bijvoorbeeld ’s avonds wanneer de zon niet schijnt.

Daarnaast kan een thuisbatterij u helpen om te besparen op uw energierekening. Door de opgeslagen energie te gebruiken wanneer de elektriciteitsprijzen hoog zijn, kunt u geld besparen en uw energierekening verlagen. Ook kan een thuisbatterij dienen als back-up tijdens stroomstoringen, zodat u altijd stroom heeft, zelfs als het elektriciteitsnet uitvalt.

De thuisbatterijen van Huawei staan bekend om hun hoge kwaliteit en betrouwbaarheid. Met een Huawei thuisbatterij kunt u rekenen op een lange levensduur en optimale prestaties. Bovendien zijn de thuisbatterijen van Huawei zeer efficiënt, wat betekent dat u nog meer energie kunt besparen.

Kortom, een thuisbatterij kan een waardevolle toevoeging zijn aan uw zonnepaneleninstallatie. Het kan u helpen om meer voordeel te halen uit uw z.

*All in omvat het plaatsen van 14 zonnepanelen glas/glas Full Black of Semi black, een monofasige Huawei omvormer + batterij plaatsen, de benodigde montagematerialen, de bestaande zekeringskast afzekeren en de keuring. 

Zonnepanelen met thuisbatterij plaatsen? Profiteer van onze promotie en vraag een vrijblijvende offerte aan!

LET’S ENERGIZE TODAYinfo@zeropower.be
OPENINGSUREN
Ma - Vrij 9.00 - 17.00u
LOCATIE
Grauwmeer 1/63 bus 2 3001 Leuven

Kies uw Taal

tel:+32 488 80 44 35
info@zeropower.be
Rescert installateur Zero Power

Certificaatnummer: 07252

© RESCERT Zonnepanelen Installateur Zero Power. All rights reserved. BE0781.444.470