HomeJA SOLAR Zonnepanelen

JA SOLAR zonnepanelen

JA Solar zonnepanelen is een van de toonaangevende fabrikanten van hoogrendement zonne-energieproducten. Het bedrijf, opgericht in 2005, heeft zich snel gevestigd als een prominente speler in de wereldwijde zonne-energie-industrie, met een focus op onderzoek, ontwikkeling en productie van zonnepanelen en fotovoltaïsche (PV) producten. Hieronder worden enkele kernaspecten en voordelen van JA Solar zonnepanelen besproken.

Geavanceerde Technologie

JA Solar maakt gebruik van geavanceerde technologieën om de efficiëntie en prestaties van hun zonnepanelen te maximaliseren. Een van de belangrijkste technologieën die ze toepassen is PERC (Passivated Emitter Rear Cell), die helpt om meer licht te vangen en om te zetten in elektriciteit. Dit resulteert in hogere energieopbrengsten en betere prestaties onder diverse omstandigheden, zoals lage lichtintensiteit en gedeeltelijke schaduw.

Productdiversiteit

JA Solar biedt een breed scala aan zonnepanelen, geschikt voor verschillende toepassingen en marktsegmenten. Hun productlijn omvat zowel monokristallijne als polykristallijne zonnepanelen, elk met unieke voordelen. Monokristallijne panelen, zoals de populaire JAM60S10 en JAM72S10 series, bieden hoge efficiëntie en esthetische voordelen, terwijl polykristallijne panelen bekend staan om hun kosteneffectiviteit en betrouwbaarheid.

Wat u moet weten over het Tier-1 zonnepanelenmerk JA Solar?

Hoge Efficiëntie en Betrouwbaarheid

Een van de onderscheidende kenmerken van JA Solar zonnepanelen is hun hoge efficiëntie. Het bedrijf heeft meerdere records gebroken op het gebied van cel- en module-efficiëntie, wat getuigt van hun voortdurende inzet voor innovatie. De panelen zijn ontworpen om lang mee te gaan en consistente prestaties te leveren gedurende hun levensduur. JA Solar biedt doorgaans productgaranties van 10 tot 12 jaar en vermogensgaranties tot 25 jaar, wat klanten vertrouwen geeft in de duurzaamheid en betrouwbaarheid van hun producten.

Prestatie onder Extreme Omstandigheden

JA Solar zonnepanelen zijn ontworpen om goed te presteren onder diverse en soms uitdagende omgevingsomstandigheden. Ze ondergaan strenge tests om ervoor te zorgen dat ze bestand zijn tegen extreme weersomstandigheden, zoals zware sneeuwbelasting, hoge windsnelheden en hagel. Dit maakt ze geschikt voor installatie in uiteenlopende klimaatzones, van hete woestijngebieden tot koude bergachtige regio’s.

Duurzaamheid en Milieuvriendelijkheid

Duurzaamheid is een kernwaarde voor JA Solar. Het bedrijf streeft naar milieuvriendelijke productieprocessen en duurzame bedrijfsvoering. Ze hebben verschillende certificeringen ontvangen voor hun milieuprestaties, zoals ISO 14001, wat hun toewijding aan milieubeheer bevestigt. Daarnaast investeren ze in recyclingprogramma’s en werken ze aan het minimaliseren van de ecologische voetafdruk van hun productieprocessen.

JA Solar zonnepanelen vertegenwoordigen een combinatie van hoge efficiëntie, betrouwbaarheid en duurzaamheid. Dankzij hun geavanceerde technologieën, strenge kwaliteitscontrole en milieuvriendelijke productieprocessen zijn ze een uitstekende keuze voor diverse zonne-energieprojecten. Of het nu gaat om residentiële installaties, commerciële toepassingen of grootschalige zonneparken, JA Solar biedt oplossingen die voldoen aan de hoogste normen en verwachtingen. Door te kiezen voor .TIER-1 JA Solar zonnepanelen investeert u in duurzame en betrouwbare energieoplossingen die bijdragen aan een groenere toekomst.

JA SOLAR zonnepanelen 425 Wp Retie Zero Power
ja-solar-zonnepanelen
Hoe werken zonnepanelen
Hoe werken zonnepanelen

Welke soorten zonnepanelen heeft JA SOLAR?

JA Solar biedt een breed scala aan zonnepanelen die zijn ontworpen om te voldoen aan verschillende behoeften en toepassingen. Hieronder worden de belangrijkste soorten zonnepanelen die JA Solar produceert, beschreven:

Monokristallijne Zonnepanelen

 1. JAM60S10/PR (60 cellen)
  • Dit is een van de meest populaire monokristallijne panelen van JA Solar. Het biedt een hoog rendement en is geschikt voor zowel residentiële als commerciële installaties. Het paneel maakt gebruik van PERC-technologie om de efficiëntie te verhogen.
 2. JAM72S10/PR (72 cellen)
  • Dit model is vergelijkbaar met de JAM60S10/PR, maar heeft 72 cellen, wat resulteert in een hogere vermogensoutput. Dit paneel is ideaal voor grootschalige commerciële en utiliteitsprojecten.
 3. JAM60S20/PR en JAM72S20/PR
  • Deze panelen maken gebruik van halfceltechnologie, wat de efficiëntie verder verhoogt en de verliezen vermindert. Ze zijn ontworpen om beter te presteren onder schaduwrijke omstandigheden en hebben een hoger vermogen dan traditionele monokristallijne panelen.

Polykristallijne Zonnepanelen

 1. JAP60S01/PR (60 cellen)
  • Dit polykristallijne paneel biedt een goede balans tussen kosten en prestaties. Het is geschikt voor residentiële en commerciële toepassingen, met een solide vermogensoutput en betrouwbaarheid.
 2. JAP72S01/PR (72 cellen)
  • Vergelijkbaar met de JAP60S01/PR, maar met 72 cellen voor een hogere vermogensoutput. Dit paneel is ideaal voor grotere projecten waar kosten een belangrijke overweging zijn.

Bifaciale Zonnepanelen

 1. JAM72D10/PR (72 cellen)
  • Dit bifaciale paneel kan energie opwekken van zowel de voorkant als de achterkant, wat de totale energieopbrengst verhoogt. Het is ideaal voor toepassingen waar reflecterend licht van de grond kan worden benut, zoals in open terreinen en op platte daken.
 2. JAM78D10/PR (78 cellen)
  • Een groter bifaciaal paneel met 78 cellen, ontworpen voor maximale energieopbrengst. Het is geschikt voor grootschalige installaties waar ruimte en reflectie optimaal benut kunnen worden.

N-Type Zonnepanelen

 1. JAM60D20/PR en JAM72D20/PR
  • Deze panelen maken gebruik van n-type celtechnologie, die bekend staat om zijn lage degradatie en hogere efficiëntie. Ze bieden uitstekende prestaties over een lange levensduur en zijn geschikt voor premium installaties waar maximale betrouwbaarheid en opbrengst vereist zijn.

Dubbelzijdige Zonnepanelen

 1. JAM72S30/PR
  • Deze dubbelzijdige panelen maken gebruik van halfceltechnologie en zijn ontworpen om meer energie op te wekken door licht van beide zijden van het paneel te benutten. Ze zijn ideaal voor installaties waar de achterkant van het paneel ook wordt blootgesteld aan licht, zoals in vrijstaande opstellingen.

Smart Modules

 1. Smart Zonnepanelen
  • Deze panelen zijn uitgerust met geïntegreerde optimizers, die zorgen voor maximale efficiëntie, zelfs bij schaduw of andere verminderende omstandigheden. Ze zijn ideaal voor installaties op daken met complexe vormen of gedeeltelijke schaduw.

JA Solar biedt een breed scala aan zonnepanelen die verschillende technologieën en ontwerpkenmerken combineren om te voldoen aan de behoeften van diverse markten en toepassingen. Hun focus op kwaliteit, innovatie en duurzaamheid maakt hun zonnepanelen tot een betrouwbare keuze voor zowel kleine residentiële installaties als grote commerciële projecten.

Waarom kiezen voor JA SOLAR zonnepanelen?

Er zijn verschillende redenen waarom JA Solar zonnepanelen een uitstekende keuze zijn voor zowel residentiële als commerciële installaties. Hier zijn de belangrijkste voordelen van JA Solar zonnepanelen:

Hoge Efficiëntie

JA Solar zonnepanelen staan bekend om hun hoge efficiëntie. Het bedrijf maakt gebruik van geavanceerde technologieën zoals PERC (Passivated Emitter Rear Cell) en halfceltechnologie om de energieopbrengst te maximaliseren. Dit betekent dat hun zonnepanelen meer elektriciteit kunnen opwekken per vierkante meter, wat vooral belangrijk is voor installaties met beperkte ruimte.

Betrouwbaarheid en Duurzaamheid

JA Solar zonnepanelen worden onderworpen aan strenge kwaliteitscontroles en testen om ervoor te zorgen dat ze bestand zijn tegen extreme weersomstandigheden zoals zware sneeuwbelasting, hoge windsnelheden en hagel. Dit zorgt ervoor dat de zonnepanelen langdurig betrouwbaar zijn en consistente prestaties leveren gedurende hun levensduur.

Uitgebreide Garantie

JA Solar biedt uitgebreide garanties op hun producten. Meestal bieden ze een productgarantie van 10 tot 12 jaar en een vermogensgarantie van 25 jaar. Dit geeft klanten vertrouwen dat hun investering in zonnepanelen op de lange termijn rendement zal opleveren.

Diverse Productlijn

JA Solar biedt een breed scala aan zonnepanelen, waaronder monokristallijne, polykristallijne, bifaciale en n-type zonnepanelen. Deze diversiteit maakt het mogelijk om voor elke situatie de juiste oplossing te vinden, of het nu gaat om een klein residentieel dak of een groot commercieel project.

Innovatie en Onderzoek

JA Solar investeert voortdurend in onderzoek en ontwikkeling om nieuwe technologieën te ontwikkelen en bestaande producten te verbeteren. Hierdoor kunnen ze voorop blijven lopen in de snel veranderende zonne-energie-industrie en hun klanten de meest geavanceerde en efficiënte oplossingen bieden.

Wereldwijde Erkenning en Aanwezigheid

JA Solar heeft een sterke wereldwijde aanwezigheid en is regelmatig te vinden in de top tien van zonnepaneelfabrikanten wereldwijd. Hun producten worden gebruikt in tal van grote zonne-energieprojecten over de hele wereld, wat getuigt van hun betrouwbaarheid en kwaliteit.

Milieuvriendelijkheid en Duurzaamheid

JA Solar zet zich in voor milieuvriendelijke productieprocessen en duurzame bedrijfsvoering. Ze hebben verschillende certificeringen ontvangen voor hun milieuprestaties en werken aan het minimaliseren van de ecologische voetafdruk van hun productieprocessen. Dit maakt hun zonnepanelen niet alleen een goede keuze voor energieopwekking, maar ook voor het milieu.

Prestatie onder Diverse Omstandigheden

JA Solar zonnepanelen zijn ontworpen om goed te presteren onder verschillende en soms uitdagende omgevingsomstandigheden. Ze zijn bestand tegen hoge temperaturen, lage lichtomstandigheden en gedeeltelijke schaduw. Dit maakt ze geschikt voor installatie in uiteenlopende klimaatzones, van hete woestijngebieden tot koude bergachtige regio’s.

Kwaliteit en Prijs-Kwaliteitverhouding

JA Solar zonnepanelen bieden een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Ze combineren hoge efficiëntie en betrouwbaarheid met een concurrerende prijs, wat ze aantrekkelijk maakt voor zowel particulieren als bedrijven die hun energiekosten willen verlagen en hun ecologische voetafdruk willen verkleinen.

Kortom, kiezen voor JA Solar zonnepanelen betekent investeren in hoogwaardige, betrouwbare en efficiënte energieoplossingen die bijdragen aan een duurzame toekomst. Met hun sterke focus op innovatie, kwaliteit en klanttevredenheid, biedt JA Solar een solide basis voor elke zonne-energie-installatie.

JA SOLAR garandeert een hoog rendement

JA Solar zonnepanelen staan bekend om hun hoge rendement, wat een van de belangrijkste redenen is waarom ze een populaire keuze zijn voor zowel residentiële als commerciële zonne-energieprojecten. Hier zijn enkele aspecten die bijdragen aan het hoge rendement van JA Solar zonnepanelen:

Geavanceerde Technologieën

 1. PERC (Passivated Emitter Rear Cell) Technologie:
  • JA Solar maakt gebruik van PERC-technologie om de efficiëntie van hun zonnepanelen te verhogen. Deze technologie verbetert de lichtopname en vermindert elektronverlies, waardoor de totale energieopbrengst toeneemt.
 2. Halfcel Technologie:
  • Door zonnepanelen in twee helften te splitsen, vermindert JA Solar de interne weerstand, wat leidt tot hogere opbrengsten, vooral onder gedeeltelijke schaduw en lage lichtomstandigheden. Dit verhoogt de totale efficiëntie van de panelen.
 3. Bifaciale Zonnepanelen:
  • JA Solar biedt bifaciale zonnepanelen die energie kunnen opwekken van zowel de voor- als achterkant van het paneel. Dit maximaliseert de energieopbrengst, vooral in omgevingen met reflecterend licht van de grond, zoals zand of sneeuw.

Hoge Efficiëntie

 1. Efficiëntiepercentages:
  • JA Solar zonnepanelen bereiken efficiëntiepercentages tot boven de 20%, afhankelijk van het model en de technologie die wordt gebruikt. Dit betekent dat een groter percentage van het zonlicht dat op het paneel valt, wordt omgezet in bruikbare elektriciteit.
 2. Lagere Degradatie:
  • De zonnepanelen van JA Solar hebben een lage jaarlijkse degradatie, wat betekent dat ze hun efficiëntie langer behouden. Dit draagt bij aan een hogere totale energieopbrengst gedurende de levensduur van het paneel.

Kwaliteit en Betrouwbaarheid

 1. Strenge Kwaliteitscontroles:
  • JA Solar voert rigoureuze tests uit om de kwaliteit en betrouwbaarheid van hun zonnepanelen te waarborgen. Dit omvat testen onder extreme weersomstandigheden zoals hoge windsnelheden, zware sneeuwbelasting en hoge temperaturen.
 2. Duurzaamheid:
  • De zonnepanelen zijn ontworpen om bestand te zijn tegen mechanische belasting en thermische stress, wat bijdraagt aan hun lange levensduur en consistente prestaties.

Garantie en Langetermijnprestaties

 1. Productgarantie:
  • JA Solar biedt een productgarantie van 10 tot 12 jaar, wat klanten vertrouwen geeft in de betrouwbaarheid van hun zonnepanelen.
 2. Vermogensgarantie:
  • De vermogensgarantie van 25 jaar garandeert dat de zonnepanelen na 25 jaar nog steeds een hoog percentage van hun oorspronkelijke capaciteit behouden, vaak rond de 80-85%. Dit verzekert klanten van langdurige prestaties en rendement op hun investering.

Installatie en Toepassing

 1. Geschikt voor Diverse Toepassingen:
  • JA Solar zonnepanelen zijn veelzijdig en geschikt voor verschillende toepassingen, van residentiële daken tot grote commerciële zonneparken. Hun hoge rendement maakt ze ideaal voor situaties waar de ruimte beperkt is en maximale energieopbrengst vereist is.
 2. Efficiëntie Onder Diverse Omstandigheden:
  • De zonnepanelen presteren goed onder verschillende omstandigheden, waaronder lage lichtintensiteit en gedeeltelijke schaduw, dankzij technologieën zoals PERC en halfcel. Dit betekent dat ze ook in minder ideale omgevingen effectief zijn.

Conclusie

JA Solar zonnepanelen bieden hoge efficiëntie, betrouwbaarheid en duurzaamheid, ondersteund door geavanceerde technologieën zoals PERC en halfcel. Met een sterke focus op kwaliteitscontrole en innovatie zorgen deze panelen voor maximale energieopbrengst en langetermijnprestaties, wat ze tot een uitstekende keuze maakt voor zowel particulieren als bedrijven die investeren in zonne-energie. De uitgebreide product- en vermogensgaranties geven extra vertrouwen dat JA Solar zonnepanelen een waardevolle en rendabele investering zijn.

TEVREDEN KLANTENRealisaties zonnepanelen

Zonnepanelen Meise

Meise

 • 39 QCELLS zonnepanelen full Black 340 Wp
 • 13.260 Wp vermogen
 • Jaarlijks 13 ton C02 besparing
 • Verlaging energiefactuur met €2.917/jaar
Zonnepanelen Schilde

Schilde

 • 36 QCELLS zonnepanelen Black/White 370 Wp
 • 13.320 Wp vermogen
 • Jaarlijks 13,5 ton C02 besparing
 • Verlaging energiefactuur met €2.930,40/jaar
Zonnepanelen Leuven

Leuven

 • 11 LONGI zonnepanelen full black 360 Wp
 • 3.960 Wp vermogen
 • Jaarlijks 4 ton C02 besparing
 • Verlaging energiefactuur met €1.069/jaar
https://www.zeropower.be/wp-content/uploads/2021/11/Zonnepanelen-Antwerpen-1280x1280.webp

Antwerpen

 • 18 LONGI zonnepanelen full Black 360 Wp
 • 6.480 Wp vermogen
 • Jaarlijks circa 6,5 ton C02 besparing
 • Verlaging energiefactuur met €1.749,60/jaar
Zonnepanelen Hasselt

Hasselt

 • 36 QCELLS zonnepanelen SEMI Black 335 Wp
 • 12.060 Wp vermogen
 • Jaarlijks 12 ton C02 besparing
 • Verlaging energiefactuur met €2.653,20/jaar

Over Zero PowerWe hebben meer dan 16 jaar ervaring
met zonnepanelen

https://www.zeropower.be/wp-content/uploads/2018/10/inner_professionals_04.jpg

Over Zero Power

Zero Power is een zeer dynamisch bedrijf waarbij het management sinds 2008 actief is in de zonnepanelen branche. Zoals het betaamd bestuderen we recente marktontwikkelingen op de voet. Ons team van ervaren medewerkers volgt regelmatig opleidingen voor continue bijscholing.  Dit laat toe om oplossingen te kunnen bieden voor alle projecten. We werken effectief om u 24/7 ondersteuning te garanderen.

0123456789001234567890
TOEGEWIJDE MEDEWERKERS
0123456789001234567890
JR ERVARING MET ZONNEPANELEN

Zonnepanelen installaties

https://www.zeropower.be/wp-content/uploads/2018/10/our_services_icon_01.png

Zonnepanelen

https://www.zeropower.be/wp-content/uploads/2018/10/our_services_icon_02.png

Omvormers Zonnepanelen

https://www.zeropower.be/wp-content/uploads/2018/10/our_services_icon_03.png

Montagesystemen

https://www.zeropower.be/wp-content/uploads/2018/10/our_services_icon_04.png

Systeem Monitoring

SAMENSTELLING VAN UW LONGI ZONNEPANELEN INSTALLATIEWerking zonnepanelen

Zonnepanelen
Zonnepanelen zetten zonlicht om in gelijkstroom.
OMVORMER
De omvormer zet zonne-gelijkstroom om in 240V wisselstroom (AC) die geschikt is voor uw huishoudelijke apparaten.
WONING
Uw woning gebruikt elektriciteit in de eerste plaats van zonnepanelen met extra vraag geleverd door het net.
ANALOGE/DIGITALE TELLER
Uw teller meet uw elektriciteitsproductie en -verbruik.
NETWERKAANSLUITING
Het overtollige vermogen wordt teruggeleverd aan het elektriciteitsnet.
ALGEMEEN
Levert een win/win stutatie waarbij u zelf instaat voor stroomvoorziening.

© RESCERT Zonnepanelen Installateur Zero Power. All rights reserved. BE0781.444.470