HomeZonnepanelen

Zonnepanelen kopen bij zonnepanelen installateur Zero Power

U wilt zonnepanelen kopen of een zonnepanelen installatie plaatsen, dan zijn hier enkele stappen die u kunt nemen om het proces soepeler te laten verlopen:

 1. Bepaal de energiebehoefte: Bepaal hoeveel energie u jaarlijks verbruikt. Dit kan u helpen om te berekenen hoeveel zonnepanelen u nodig hebt of hoe groot uw zonnepaneel installatie moet zijn.
 2. Kies het type zonnepaneel: Er zijn verschillende soorten zonnepanelen beschikbaar, zoals monokristallijn, polykristallijn en dunne film zonnepanelen. Elk type heeft zijn eigen voor- en nadelen, dus doe hier onderzoek en bepaal welk type het beste bij uw behoeften past.
 3. Zoek een betrouwbare zonnepanelen installateur als Zero Power: Kies een zonnepaneel installateur met een goede reputatie en reviews.
 4. Vergelijk onze offertes: Vraag hier offertes aan van verschillende merken en vergelijk de prijzen, garanties en installatiekosten.
 5. Maak een persoonlijke afspraak met één van onze sales adviseurs: Laat een installatieplan maken door de leverancier of een installateur. Dit zal helpen om te bepalen waar de zonnepanelen moeten worden geplaatst en hoe de bekabeling moet worden aangesloten.
 6. Laat de zonnepanelen installeren: Laat de zonnepanelen installeren door een gekwalificeerde zonnepanelen installateur. Dit zorgt ervoor dat de zonnepanelen veilig en efficiënt worden geïnstalleerd.
 7. Registreer bij de netbeheerder: Registreer uw zonnepanelen bij de netbeheerder Fluvius Eandis of Sibelga en vraag de premie aan indien nog van toepassing.
 8. Houd uw zonnepanelen schoon: Zorg ervoor dat uw zonnepanelen regelmatig worden schoongemaakt om de efficiëntie te behouden.

Door deze stappen te volgen, kunt u succesvol zonnepanelen kopen en genieten van schone, duurzame energie.

Wilt u zonnepanelen kopen? Dan koopt u maar beter een zonnepanelen installatie van toonaangevende merken bij zonnepaneel installateur Zero Power. Denk daarbij aan zonnepanelen van Sunpower, Longi, Qcells, JINKO, JA SOLAR en REC. Het zijn stuk voor stuk kwalitatieve merken die een optimale werking garanderen. Toch hebben alle merken specifieke eigenschappen en kenmerken. Wij zoomen in dit artikel wat dieper in op de merken Longi, Qcells, SolarWatt en REC. Zo kunt u weloverwogen een beslissing nemen tussen deze merken. Fout kan u niet beslissen, want deze TIER-1 zonnepanelen zijn eigenlijk stuk voor stuk topmerken.

Zonnekaart

Controleer de geschiktheidsgraad van uw dak voor zonnepanelen. Klik op de afbeelding:
banner-zonnekaart
Zonnepanelen
Zonnepanelen Leuven

Leuven

 • 11 LONGI zonnepanelen full black 360 Wp
 • 3.960 Wp vermogen
 • Jaarlijks 4 ton C02 besparing
 • Verlaging energiefactuur met €1.069/jaar
https://www.zeropower.be/wp-content/uploads/2021/11/Zonnepanelen-Antwerpen-1280x1280.webp

Antwerpen

 • 18 LONGI zonnepanelen full Black 360 Wp
 • 6.480 Wp vermogen
 • Jaarlijks circa 6,5 ton C02 besparing
 • Verlaging energiefactuur met €1.749,60/jaar
Zonnepanelen Hasselt

Hasselt

 • 39 QCELLS zonnepanelen full Black 340 Wp
 • 13.260 Wp vermogen
 • Jaarlijks 13 ton C02 besparing
 • Verlaging energiefactuur met €2.653,20/jaar

TEVREDEN KLANTENRealisaties zonnepanelen

Zonnepanelen Meise

Meise

 • 39 QCELLS zonnepanelen full Black 340 Wp
 • 13.260 Wp vermogen
 • Jaarlijks 13 ton C02 besparing
 • Verlaging energiefactuur met €2.917/jaar
Zonnepanelen Schilde

Schilde

 • 36 QCELLS zonnepanelen Black/White 370 Wp
 • 13.320 Wp vermogen
 • Jaarlijks 13,5 ton C02 besparing
 • Verlaging energiefactuur met €2.930,40/jaar

Waarom kiezen voor een kwaliteitsmerk zonnepanelen?

Er zijn tientallen zoniet honderden merken van zonnepanelen op de markt. Wij raden altijd aan voor een kwalitatief merk te kiezen. Het gaat dan om TIER-1 merken. Dit zijn merken van zonnepanelen die tot de top in de markt behoren en uitstekend scoren in rapporten en testen. Zowel REC, Qcells als Longi behoren tot dit selecte topclubje. Bij deze merken kan u zeker zijn van een uitstekende kwaliteit en ook ondersteuning moest er toch een probleem zijn. Door te kiezen voor een kwalitatief merk van zonnepanelen kiest u voor een langere levensduur en zekerheid. Akkoord, vaak zijn deze panelen net iets duurder dan andere zonnepanelen, maar op middellange termijn verdient u de meerkost zeker terug.

TIER-1 zonnepanelen

JINKO, JA SOLAR, SUNPOWER en REC zijn TIER 1 producenten van zonnepanelen. TIER 1 zonnepaneelproducenten zijn de meest betrouwbare merken in de branche. Ze voldoen aan de hoogste technische en financiële eisen en certificeringen.

 • Tier 1 merken beheren het productieproces van zonnepanelen van A tot Z. Dus Volledige controle op de kwaliteit van het zonnepaneel.
 • Tier 1 merken investeren zelf in R&D van hun producten.
 • Tier 1 merken zijn minstens 5 jaar actief.
 • Tier 1 merken beschikken over de nodige financiële liquiditeiten en zijn kredietwaardig.

Een professionele zonnepanelen installateur werkt met topmerken

Hoe u een professionele zonnepanelen installateur herkent? Wel, een professional werkt met toonaangevende merken van topkwaliteit. Zweert een installateur bij Qcells, Longi, REC of SolarWatt, dan geeft hij alvast aan resoluut te kiezen voor kwaliteit en service. Vraag daarom ook steeds aan uw installateur met welke merken van zonnepanelen hij werkt. Werkt de leverancier met minderwaardige materialen of merkloze zonnepanelen, dan kiest u beter voor een andere partij. Zonnepanelen van topmerken presteren niet enkel beter, u geniet er ook van een veel langere garantie.

Zo, we hebben u nu heel wat meegegeven over enkele topmerken van zonnepanelen die op de markt verkrijgbaar zijn. Dit zijn niet de enige kwalitatieve merken op de markt, maar kiest u voor Qcells, SolarWatt, Longi of REC dan bent u wel zeker. In aankoop zijn deze panelen net iets duurder, maar de zekerheid van een goed bedrijf is ook heel wat waard. In combinatie met een geschikte installateur zoal Zero Power beschikt u zo over het complete plaatje.

Bij ons kiest u  voor zonnepanelen installateurs die kwalitatieve zonnepanelen plaatsen en daar geen toegevingen op doen.  Kies voor zowel topmerken van zonnepanelen als een topinstallateur en u zit voor jaren goed met uw zonnepanelen. Bent u tevreden van de installatie, dan kan het ook de moeite waard zijn meteen een onderhoudscontract af te sluiten met de installateur. Ook topmerken als Longi, Qcell, SolarWatt en Rec hebben toch 1 keer per jaar een onderhoud nodig. Als u in goede handen bent en tevreden bent, kunt u dit in één keer regelen. Waarom zou u het niet doen?

Zonnepanelen van Jinko

Kiezen voor JINKO Solar N-Type zonnepanelen?

Bent u op zoek naar hoogwaardige zonnepanelen voor uw huis of bedrijf? Dan is Jinko Solar het merk dat je zoekt. Jinko zonnepanelen behoren tot de top van de markt en bieden een ongeëvenaarde kwaliteit en prestaties. Tegenwoordig  richten we op het populaire Jinko Full Black assortiment en waarom het een uitstekende keuze is voor iedereen die overweegt om zonnepanelen te kopen.

Jinko Solar is een van de toonaangevende producenten van zonnepanelen ter wereld en staat bekend om zijn Tier-1 zonnepanelen van topkwaliteit. De Jinko Full Black panelen zijn esthetisch aantrekkelijk en passen perfect bij elk dak. Bovendien bieden ze een hoog rendement en zijn ze duurzaam en betrouwbaar.

Een van de redenen waarom Jinko zonnepanelen zo populair zijn, is vanwege hun gebruik van N-type zonnepanelen. Deze geavanceerde technologie zorgt voor een hogere efficiëntie en betere prestaties, zelfs onder moeilijke omstandigheden. Hierdoor kunnen huiseigenaren en bedrijven profiteren van lagere energierekeningen en een schonere energiebron.

Als u overweegt om zonnepanelen te kopen, is het zeker de moeite waard om de Jinko zonnepanelen te overwegen. Met hun hoge kwaliteit, betrouwbaarheid en esthetische aantrekkingskracht, zijn ze een slimme investering voor de toekomst.

Kies voor Jinko zonnepanelen en geniet van de voordelen van schone, groene energie voor jarenlang plezier en besparingen. Voor meer informatie over het Jinko assortiment en hoe u kunt profiteren van zonne-energie, neem contact op met een erkende dealer.

Dus waar wacht u nog op? Ga voor Jinko zonnepanelen kopen en investeer in een duurzame toekomst voor u en uw gezin!

Bent u op zoek naar hoogwaardige zonnepanelen van Jinko Solar? Wij bieden een breed assortiment aan, waaronder de populaire Jinko Full Black panelen. Onze zonnepanelen behoren tot de Tier-1 categorie, wat staat voor de hoogste kwaliteit en betrouwbaarheid.

Over Jinko Solar

JinkoSolar is een pionier op het gebied van de “verticale integratie”-capaciteit van de productie van siliciumwafels en cellen tot modules in de industrie. Het bezit 14 geglobaliseerde productiebases in China, Maleisië, Vietnam en de Verenigde Staten.

Tegen eind 2023 bereikte de productiecapaciteit van monokristallijne siliciumwafels, cellen en modules respectievelijk 85GW, 90GW en 110GW, waarvan de productiecapaciteit van het N-type meer dan 75% zal uitmaken, en de productiecapaciteit van het N-type zonnecel.

Het bedrijf heeft een leidende rol gespeeld bij het vaststellen van meerdere internationale en binnenlandse industriestandaarden, zoals IEC, en heeft de gediversifieerde toepassingsscenario’s van fotovoltaïsche technologie voortdurend uitgebreid. Het ontwikkelt actief de integratie van fotovoltaïsche gebouwen, fotovoltaïsche waterstofproductie en energieopslagsystemen en streeft naar het creëren van een schoon energie-ecosysteem.

Wilt u zonnepanelen kopen van Jinko? Dan bent u hier aan het juiste adres. Onze panelen zijn duurzaam, efficiënt en zorgen voor een lagere energierekening. Investeer vandaag nog in een groenere toekomst voor uzelf en het milieu.

Koop uw Jinko zonnepanelen nu en profiteer van het beste op het gebied van zonne-energie. Neem contact met ons op voor meer informatie of een offerte op maat. Maak vandaag nog de overstap naar duurzame energie met Jinko zonnepanelen!

Waarom kiezen voor Longi Solar?

Er vallen heel wat redenen op te sommen waardoor kiezen voor Longi Solar een verstandige keuze is. Zo is Longi ‘s werelds grootste leverancier van wafers voor zonnecellen. Dit betekent dat ze hier echt in thuis zijn én een enorme productiecapaciteit in eigen handen hebben. Daarbij maken ze ook gebruik van de nieuwste celtechnologie en lopen ze voor op de markt. Als voorbeeld kan bijvoorbeeld de ‘big cell’ genomen worden, een 166 mm wafer.

De nieuwste evolutie: de HI-MO

Deze nieuwe generatie dubbelzijdige zonnepanelen vormt het neusje van de zalm en staat garant voor 570 wattpiek. Hiermee overtreft de Chinese fabrikant eerdere prestaties. Ze beschikken tevens over een efficiëntie van 22,3%. Deze zonnepanelen moeten uitgroeien tot het nieuwe vlaggenschip van het bedrijf en de trend zetten naar nog efficiëntere zonnepanelen. De energieopbrengst van deze zonnepanelen van Longi liggen tot 3 keer hoger dan die van reguliere zonnepanelen.

De zonnepanelen zijn ook PID-vrij. Lekstroom is dus uitgesloten en de degradatie is het eerste jaar minder dan 1%. De lineaire degradatie blijft onder de 0,4%.

Kortom, kiezen voor Longi is kiezen voor kwaliteit en zekerheid. Bij verschillende onderzoeken komen deze zonnepanelen steeds bij de betere uit de bus. De fabrikant geeft ook een uitstekende garantie en heeft Europese vestigingen, waardoor er op een performante ondersteuning gerekend kan worden.

Wat kosten Longi zonnepanelen?

De prijzen van de Longi zonnepanelen bevinden zich aan de bovenkant van de markt en gezien ze enkel met monokristallijne zonnepanelen werken is het aanbod beperkt.

Zonnepanelen van QCells

Deze Duitse producent van zonnepanelen met hoofdkantoor in Thalheim geniet een uitstekende reputatie. Heel wat Belgische installateurs werken dan ook met dit merk. Het bedrijf is al lang actief, moest in 2011 een faillissement ondergaan, maar maakte een doorstart. Meteen het signaal om deel te gaan uitmaken van de internationale Hanwha Group. Deze Japanse groep zorgt voor de nodige financiële ondersteuning. Europa en Japan vormen de belangrijkste afzetmarkten. Hoewel de hoofdzetel nu eigenlijk in Japan zit, gebruikt het bedrijf toch Duitse technologie. QCells heeft ook veel vertrouwen in de eigen zonnepanelen, want op alle panelen wordt een garantie van 12 jaar voorzien. Niet uitzonderlijk, maar wel een mooie bijkomstigheid.

Q-Cells is een Duitse producent van zonnepanelen, met hoofdkantoor in Thalheim (Duitsland). Q-Cells is één van de wereldspelers op de markt van de zonnepanelen. In 2011 vroeg het bedrijf het faillissement aan, maar het maakte een doorstart. Sindsdien maakt het deel uit van de Hanwha Group, en behoort het opnieuw tot de wereldtop. De voornaamste afzetmarkten zijn tegenwoordig Europa en Japan. In het assortiment van Q-Cells vinden we twee series zonnepanelen op basis van polykristallijne zonnecellen. Hoewel Q-Cells nu tot de Hanwha Group behoort, is de hoog aangeschreven Duitse technologie nog steeds aanwezig. Bovendien wordt op alle producten een garantie van 12 of 25 jaar gegeven.

De laatste geweldige nieuwe toevoeging aan Q CELLS: de zonnemodule Q.Cells DUO ML-G9 biedt maximaal vermogen en efficiëntie aan uw fotovoltaïsche installaties, allemaal vergezeld van Q CELLS-excellentie.

Ze hebben de expertise van Q CELLS gecombineerd en onze gepatenteerde Q.ANTUM-technologie uitgerust met een nieuwe bedrading waarmee we de ruimte tussen cellen aanzienlijk kunnen verkleinen. Door deze reductie kunnen er meer zonnecellen in een module worden geplaatst en dus meer energie worden opgewekt. Een principe dat heel eenvoudig lijkt, maar dat voortkomt uit de details die de ingenieurs van Q CELLS in de loop der jaren hebben ontwikkeld en verfijnd om ze standaard aan te kunnen bieden bij onze modellen.

Een eenvoudige verkleining van de afstand tussen Q.ANTUM-zonnecellen zorgt voor een verhoging van de efficiëntie tot 21,1%. De Q.Cells DUO ML-G9 werden speciaal ontwikkeld om te voldoen aan de eisen van zowel openbare woningen als industriële en commerciële gebouwen: hoge opbrengsten in kleine ruimtes. Dankzij Q.ANTUM DUO Z passen zonnemodules Q.Cells DUO ML-G9 visueel naadloos op elkaar en bieden ze ook uitstekende prestaties. Dit geeft u toegang tot een zeer betaalbare fotovoltaïsche stroom.

Waarom kiezen voor QCells?

Heel wat zonnepanelen installateurs zweren bij QCells, eerst en vooral omdat de klanten zeer tevreden zijn. Over het algemeen presteren de QCells zonnepanelen goed bij elk weer, waardoor ze in landen als Nederland en België bij de betere horen. Hun prestaties blijven gedurende jaren goed en er zit weinig verval op de zonnepanelen. De zonnepanelen van QCells beschikken over een licht frame, waardoor ze makkelijk te monteren vallen. De fabrikant geeft maar liefst 25 jaar vermogensgarantie op de zonnepanelen wat vrij uniek te noemen is in de sector. Tel daar nog de 12 of 25 jaar productgarantie bij op en u weet dat u goed zit. De zonnepanelen mogen dan wel iets duurder zijn dan andere zonnepanelen, deze investering kunt u snel  terugverdienen. Aan deze kwalitatieve zonnepanelen zijn weinig stukken en ook qua onderhoud vergen ze weinig.

Kiezen voor een leverancier met QCells zonnepanelen is dus een uitstekende keuze.

Wat kosten QCells zonnepanelen?

De prijzen variëren dus er valt moeilijk een standaard prijs te geven. Prijs-kwaliteit zijn de panelen van QCells quasi onklopbaar. De panelen bestaan uit Duitse technologie in een Aziatisch jasje. Wil u een exacte prijs voor uw zonnepanelen, dan kan u installateur u die zonder problemen berekenen. De hoeveelheid panelen die u nodig heeft hangt immers af van uw verbruik en het oppervlak van uw dak. De zonnepanelen van QCells behoren tot het topsegment en het prijskaartje is dan ook navenant.

Zonnepanelen van JA SOLAR

Bent u op zoek naar de perfecte zonnepanelen voor het dan van uw woning of bedrijf? Dan bent u bij JA SOLAR aan het juiste adres! Met hun innovatieve technologie en betrouwbare prestaties zijn JA SOLAR zonnepanelen de ideale keuze voor iedereen die wil profiteren van zonne-energie.

JA Solar, opgericht in 2005, is een fabrikant van hoogwaardige fotovoltaïsche producten. Met meerdere productiebases en 13 verkoopfilialen over de hele wereld bestrijken de activiteiten van het bedrijf siliciumwafels, cellen, modules en PV-energiecentrales. JA Solar-producten zijn verkrijgbaar in 165 landen en regio’s en worden veelvuldig gebruikt in op de grond gemonteerde energiecentrales, commerciële en industriële PV-systemen op daken en residentiële PV-systemen op daken. Tegen het einde van het derde kwartaal van 2023 bedroeg de cumulatieve verzending van JA Solar 166 GW. Met zijn voordelen van voortdurende technologische innovatie, gezonde financiële prestaties en gevestigde wereldwijde verkoop- en servicenetwerken, is JA Solar goed ontvangen en zeer erkend door klanten uit binnen- en buitenland. Het bedrijf staat al meerdere jaren op rij vermeld in de Fortune China 500 en de Global Top 500 New Energy Enterprises.

 

Waarom kiezen voor de zonnepanelen van JA SOLAR?

Waarom zou u kiezen voor JA SOLAR N-Type zonnepanelen? Ten eerste, ze worden beschouwd als een van de meest efficiënte zonnepanelen op de markt. Dit betekent dat u meer energie kunt opwekken met minder panelen, wat resulteert in lagere energiekosten en een grotere besparing voor u. Daarnaast zijn JA SOLAR zonnepanelen ook zeer duurzaam en betrouwbaar, wat betekent dat u jarenlang kunt genieten van schone energie zonder je zorgen te maken over onderhoud.

 • Geassembleerd met bifaciale perciumcellen met meerdere busbars en halfcelconfiguratie
 • Kan licht van zowel de voor- als de achterkant absorberen, wat een hoge vermogensopbrengst en lage schaduwverliezen oplevert
 • Verbeterde prestaties onder alle weersomstandigheden dankzij superieure prestaties bij lage instraling en vanwege lage temperatuurcoëfficiëntwaarden
 • Verbeterde betrouwbaarheid en duurzaamheid door inkapseling van dubbel glas
 • Zeer tolerant voor zware omgevingsomstandigheden en bestand tegen PID in overeenstemming met IEC 62804
 • Gecertificeerd om hoge windbelastingen (2400 Pa) en zware sneeuwbelastingen (5400 Pa) te weerstaan
 • Efficiëntie tot 22%

Een ander voordeel van JA SOLAR zonnepanelen is het feit dat ze worden ondersteund door een uitstekende garantie. Dit betekent dat u gemoedsrust hebt, wetende dat je investering veilig is en beschermd wordt. Bovendien worden JA SOLAR zonnepanelen geproduceerd met behulp van milieuvriendelijke materialen en processen, wat betekent dat u niet alleen geld bespaart, maar ook bijdraagt aan een schonere planeet.

Dus, waar wacht u nog op? Kies vandaag nog voor JA SOLAR zonnepanelen en geniet van de voordelen van schoon, betaalbaar en betrouwbaar energie.

De glas-glas zonnepanelen van SolarWatt

Bij SolarWatt leveren ze glas-glas zonnepanelen van de nieuwste generatie. Ze hebben een hogere opbrengst en langere levensduur dan heel wat andere glas-glas zonnepanelen op de markt. De zonnepanelen van SolarWatt zijn bestand tegen gure weersomstandigheden, leveren zo’n 25% meer op dan zonnepanelen van andere fabrikanten en deze Duitse fabrikant biedt de beste garantievoorwaarden op de markt. Alle panelen zijn ook gecertificeerd op brandveiligheid en de kans op microcracks is quasi nul. Verder zijn de panelen ook nog fraai ontworpen, waardoor ze geen doorn in het oog vormen.

De modellen van SolarWatt blinken uit

In zowat alle mogelijke testen scoren de zonnepanelen van SolarWatt uitstekend. Ze behoren dan ook de TIER-1 zonnepanelen, het beste wat op de markt verkrijgbaar is. Gemiddeld brengen deze zonnepanelen 25% meer op dan panelen van andere merken. Ze mogen in aankoop dan net iets duurder zijn, dat verschil verdient u snel terug door het hogere rendement. De glas-glas zonnepanelen van SolarWatt gaan makkelijk 40 jaar mee. Dat is een heel stuk langer dan zonnepanelen van andere merken. Kortom er zijn heel wat factoren die klanten doen besluiten om te kiezen voor een paneel van SolarWatt. De voorbije jaren groeide het bedrijf dan ook als kool en behoren ze tot de marktleiders in zonnepanelen.

Wat kosten de SolarWatt zonnepanelen?

SolarWatt zonnepanelen zijn zeker niet de goedkoopste op de markt. Maar als u de investering bekijkt, vormen ze wel een zeer verstandige investering. Door de betere prestaties, verdient u de meerprijs al snel terug. Ook in de loop der jaren neemt het vermogen amper af, dit in tegenstelling tot heel wat andere zonnepanelen. Trouwens deze prestaties zijn gewaarborgd in de garantievoorwaarden. Er is bij deze zonnepanelen van SolarWatt ook een gratis allrisk-verzekering inbegrepen. Zo bent u zeker dat u voor jaren goed zit.

Wenst u een concrete prijs voor uw zonnepanelen, dan kan u deze bij uw zonnepanelen installateur Zero Power bekomen. Wij berekenen met plezier de kostprijs van uw SolarWatt zonnepanelen installatie.

REC zonnepanelen kopen

REC mag dan net wat minder weerklank hebben, het is een Europese speler afkomstig uit Noorwegen. Het is wel zo dat de eigenlijke productie van de zonnepanelen van REC in Singapore gebeurt. Het bedrijf produceert al zonnepanelen sinds 1996 en is ondertussen een uit de kluiten gewassen TEIR-1 zonnepanelen merk geworden met de hoogste rendementsgaranties van 92% na 25 jaar op de ALPHA SERIES.

De voorbije jaren heeft het bedrijf zijn productgarantie op de zonnepanelen opgetrokken van 20 naar 25 jaar.

Waarom kiezen voor REC zonnepanelen?

REC zonnepanelen bieden een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding. Alle panelen van deze fabrikant behalen een uitstekende WattPiek/EUR verhouding. Bovendien combineren ze deze topprestaties met een scherpe prijs. REC zelf is een financieel sterk bedrijf, dus ook daar hoeft u zich geen zorgen over te maken.

De PV panelen van REC

Het meest efficiënte zonnepaneel van REC is de N-Peak serie. Met 19,8% efficiëntie levert dit paneel een puike prestatie. Het dubbel cellige TwinPeak systeem levert deze prestaties. Het verdeelt het paneel in twee onafhankelijke delen, waardoor gedeeltelijke schaduw geen impact heeft. Deze panelen behoren zonder meer tot de top, terwijl het prijskaartje meevalt. Laat u de installatie van uw zonnepanelen van REC over aan een professionele installateur, dan krijgt u 5 jaar garantie extra.

De prijs van de REC zonnepanelen

De prijs van REC zonnepanelen valt best mee. Qua kostprijs behoren ze tot de voordeligste TIER-1 zonnepanelen. Investeren in REC zonnepanelen is dus verstandig. Akkoord, ze behoren tot de beste TIER-1 zonnepanelen merken op de markt, en daarom zijn ze vaak net iets duurder. Wenst u de exacte kostprijs te kennen van de zonnepanelen van REC, dan kan een zonnepanelen installateur Zero Power dat zonder probleem voor u uitrekenen.

Ook op de zonnepanelen van REC valt geen vaste prijs te kleven. Van de eerder genoemde merken zijn de zonnepanelen van REC het minst voordeligst.

REC ALPHA SERIES pv panelen

REC ALPHA SERIES zonnepanelen

Dit is de REC Alpha Series; REC’s meermaals bekroonde familie van baanbrekende zonnepanelen, waarmee u optimaal kunt profiteren van zonne-energie. Verpakt in geavanceerde technologieën om een ​​hogere vermogensdichtheid, verbluffende esthetiek en minimale impact op het milieu te leveren – allemaal met de gerenommeerde betrouwbaarheid van REC – REC Alpha is het favoriete zonnepaneel voor zonne-energie thuis. Hoe doet REC dat en wat betekent het voor jou?

Geavanceerde celverbindingstechnologie die de efficiëntie verhoogt tot 92% na 25 jaar

 • Verhoogd aantal draden verbetert de stroom van elektriciteitsstroom aanzienlijk
 • Het elimineren van invasief solderen vermindert het risico op celbeschadiging of microscheuren voor langdurige hoge prestaties
 • Stijlvol uiterlijk dankzij dunne, nauwelijks zichtbare draden en uniform zwart gekleurde cellen
 • De volledig zwarte variant is een designmeesterwerk en de meest elegante functie voor in huis
 • Soldeervrije cellen
 • Milieuvriendelijke productie vermindert drastisch de ecologische voetafdruk

Over Zero PowerWe hebben meer dan 16 jaar ervaring met zonnepanelen

Zonnepanelen installateur

Over zonnepaneel installateur Zero Power

Zero Power is als zonnepanelen installateur sinds 2008 werkzaam in de zonnepanelen branche. Zoals het betaamd bestuderen we recente marktontwikkelingen op de voet. Ons team van ervaren medewerkers volgt regelmatig opleidingen voor continue bijscholing.  Dit laat toe om oplossingen te kunnen bieden voor alle projecten. We werken effectief om u 24/7 ondersteuning te garanderen.

0123456789001234567890
TOEGEWIJDE MEDEWERKERS
0123456789001234567890
JR ERVARING MET ZONNEPANELEN

Zonnepanelen installaties

https://www.zeropower.be/wp-content/uploads/2018/10/our_services_icon_01.png

Zonnepanelen

https://www.zeropower.be/wp-content/uploads/2018/10/our_services_icon_02.png

Omvormers Zonnepanelen

https://www.zeropower.be/wp-content/uploads/2018/10/our_services_icon_03.png

Montagesystemen

https://www.zeropower.be/wp-content/uploads/2018/10/our_services_icon_04.png

Systeem Monitoring

WAT WE VERWEZENLIJKENWerking zonnepanelen

Zonnepanelen
Zonnepanelen zetten zonlicht om in gelijkstroom.
OMVORMER
De omvormer zet zonne-gelijkstroom om in 240V wisselstroom (AC) die geschikt is voor uw huishoudelijke apparaten.
WONING
Uw woning gebruikt elektriciteit in de eerste plaats van zonnepanelen met extra vraag geleverd door het net.
ANALOGE/DIGITALE TELLER
Uw teller meet uw elektriciteitsproductie en -verbruik.
NETWERKAANSLUITING
Het overtollige vermogen wordt teruggeleverd aan het elektriciteitsnet.
ALGEMEEN
Levert een win/win stutatie waarbij u zelf instaat voor stroomvoorziening.

KostcalculatorBereken terugverdientijd

Stap 1
Geef de details in van uw verbruik
Stap 2
Ontvang een ruwe schatting
Stap 3
Laat uw contactgegevens na
Stap 4
Wij nemen contact met u op
Huawei omvormers
SolarEdge omvormers
Enphase-micro-omvormers