HomeGoogle reviews

Na zoeken op het internet naar firma’s met zonnepanelen bij Zero Power terecht gekomen , alleen maar positieve review’s te lezen dus bellen maar , eerste contact via telefoon verliep al positief, eerste afspraak thuis verliep ook heel vlot , alles werd heel duidelijk uitgelegd en geen enkele vraag van een leek was voor Ives teveel om er een antwoord op te geven , ook na de eerste afspraak was niets teveel om via telefoon/mail te beantwoorden . De plaatsing van de gehele installatie is voor mij ook zeer professioneel verlopen , alles netjes afgewerkt , de communicatie hierrond was duidelijk Ik kan deze firma zeker aanraden ! Een tevreden klant 👍🏻👍🏻

thumb Gerry Bastijns
30 januari 2023

Nadat we ons hebben laten informeren door meerdere aanbieders/installateurs is onze keuze naar Ives Smeets en Zero Power gegaan. Prijs/kwaliteit hebben we waarschijnlijk een juiste beslissing genomen. Uiteraard is er een prijskaartje aan verbonden, maar dat komt deels ook door de nodige aanpassingswerken dewelke diende te gebeuren, en anderzijds hebben we geopteerd voor een iets duurder maar gerenommeerd merk. Zero Power werkt met de juiste vakmensen m.b.t. zowel werkzaamheden die ter voorbereiding diende te gebeuren, als voor wat betreft hun eigen montage/installatie team. Recent is bij ons de installatieprocedure feilloos afgewerkt en de dossiers voor het bekomen van premies zijn tevens door Ives Smeets en/of zijn team opgestart. Dit allemaal binnen de vooropgestelde tijdspanne. Zero Power is tot op dit moment een zeer betrouwbare partner en ik durf te veronderstellen dat de 'dienst na verkoop' service eveneens correct zal verlopen. Mijn echtgenote en ikzelf zijn dus tevreden klanten. Alles verliep en verloopt keurig volgens afspraak. Zero Power is écht een aanrader!

thumb Jos Hennes
20 januari 2023

Bij het plaatsen van zonnepanelen komt er heel veel kijken. Eerst en vooral het besluit om zo een installatie te laten plaatsen. Je haalt inlichtingen her en der en je praat er met Jan en alleman over. En het brengt geen aarde aan de dijk want iedereen weet het beter en vertelt iets anders... Wij zijn met Zeropower van wal gestoken omdat we een goed initieel gesprek hadden. De vertegenwoordiger was technisch onderlegd, had geduld, deed voorstellen zonder opdringerig te zijn (bijvoorbeeld meer panelen plaatsen dan eigenlijk nodig). De prijsofferte was zeer gedetailleerd (zeer technisch) en de garantievoorwaarden werden naar onze wensen aangepast. De betaling moest pas na de plaatsing en inwerkingstelling van de installatie gebeuren. De werken werden door competente vaklui binnen de overeengekomen termijn uitgevoerd. De verantwoordelijke voor de uitvoering van het dossier was steeds bereikbaar en volgde alles goed op. Al het papierwerk (aanvraag keuring, subsidies, Fluvius....) werd door Zeropower uitgevoerd.

thumb Acer Iconia
20 januari 2023

Via een collega kwam ik bij ZeroPower terecht. Hij had zonnepanelen en batterij door hen laten plaatsen en was uiterst tevreden over de samenwerking/uitvoering. ZeroPower was snel om ter plaatse te komen en offerte op te stellen. Professionele uitleg gekregen en op verdere vragen steeds snel een antwoord. Wij hebben dan zonnepanelen en batterij laten plaatsen een 3tal weken geleden. Plaatsing is heel nauwkeurig en professioneel afgewerkt. Daar waar de bekabeling zichtbaar in opbouw is in mijn kelder hebben ze deze proper in pvc elektrabuis weg gewerkt. De installatie was dezelfde dag nog operationeel. Ives heeft dan het nodige papierwerk op zich genomen zoals aangifte bij Fluvius en dglke.

thumb Mark Fondu
20 januari 2023

Zeer goede ervaring met dit bedrijf! Het begint bij een zeer overzichtelijke offerte waar alles duidelijk in staat. De verantwoordelijke, Ives, is zeer vriendelijk en legt alles goed uit. Er is een gemakkelijke, snelle en zeer goede communicatie. Het is ook een totaal pakket en dus voor de klant zorg-vrij. De installatie was snel en gebeurde zonder enige problemen. De keuring werd ook allemaal geregeld alsook het opstarten van de premie aanvragen. Kortom, hetgene wat je zou verwachten van een excellent bedrijf maar wat tegenwoordig wel zeer zeldzaam is!

thumb PJ
20 januari 2023

Communicatie was heel duidelijk. Alles werd besproken, ook de eventuele aanpassingen. Had niet verwacht dat dat zo snel geregeld kon zijn. Zeropower heeft echt zijn best gedaan zodat we alles in orde hadden voor het nieuwe jaar. Top bedrijf! Personeel heel vriendelijk en weten waar ze mee bezig zijn. Een aanrader. Ives was heel goed bereikbaar.

thumb Shinwi Shinwi
20 januari 2023

Onze installatie zonnepanelen en thuisbatterij werd uitgevoerd door Zero Power. Communicatie verliep heel vlot, zowel voor als na de uitgevoerde werken. Wel pech gehad met de omvormer die defect was bij installatie. Deze werd gratis vervangen, maar door de grote vraag naar zonnepanelen heeft dit wel even op zich laten wachten.

thumb David Bos
20 januari 2023

ZERO Power = snel , perfecte service & professionele uitvoering.

thumb Jan Vansant
20 januari 2023

Van offerte tot realisatie zeer snelle service. Zeer vriendelijk.

thumb Dina Boels
20 januari 2023

I can only confirm all the positive reviews about Zero Power. We contacted them early July and had our panels and battery installed by mid August. Ives is very professional and everything is taken care of.

thumb Verbiest Guillaume
20 december 2022

Clear communication, swift execution and excellent follow-up (subsidies and paperwork).

thumb Peter Forret
20 december 2022

Wegens ons specifiek dak, is ons zonnepanelen project meerdere malen uitgesteld. Met Zero Power vonden we echter de juiste partij om er eindelijk werk van te maken. De communicatie met Ives verliep duidelijk, pragmatisch, zonder storende commerciële tussenpersonen. Technisch stelde ons ronde zinken dak voor Zero Power geen enkel probleem, met toepassing van specifieke bevestigingsklemmen was een snelle en stevige montage mogelijk. De uitvoering is zoals beloofd perfect gefinaliseerd binnen de 5 weken na het eerste gesprek. De plaatsing is correct, snel en bovendien op een veilige manier uitgevoerd met 2 mensen die hun vak kennen. Bij elk uitvoeringsdetail zijn we betrokken geweest en zijn de beslissingen in overleg genomen. Het electrisch aansluiten is op eenzelfde efficiënte manier uitgevoerd. Daags na de plaatsing rendeerden de panelen reeds. Afspraken voor de electrische keuring, en informatie over de opvolgingsapp zijn snel gevolgd. Wij raden Zero Power aan iedereen aan die een technisch onderbouwde, financieel realistische en bovendien snelle oplossing zoekt voor het plaatsen van zonnepanelen.

thumb Hans Lambeau
20 december 2022

Na grondige analyze van een oververhitte markt, besloten om met Zero Power in zee te gaan, gebaseerd op een professionele offerte die prijs-kwaliteit zeer competitief was. Concrete afspraken gemaakt voor plaatsing van hoogwaardige zonnepanelen in combinatie met een 10kW batterij. Alles zeer snel verlopen volgens afspraak en volledig geinstalleerd volgens de regels der kunst. Volledig ontzorgd door het Zero Power team, die werkelijk voor alles zorgen, inclusief een absolute top after-service (installeren van extra batterij-capaciteit, aanvragen van federale premies). Absoluut een 100% tevreden klant!

thumb peter de keyser
20 december 2022

Via de computer zijn we op de site van Zero Power gekomen voor het plaatsen van zonnepanelen en batterij. Het was in Kortessem dus in de buurt. Na een tel. afspraak is de vertegenwoordiger langs gekomen voor te kijken naar de plaatselijke situatie. Daarna werd er een offerte doorgestuurd via email. Na de goedkeuring van de offerte is alles snel verlopen. Er werd een afspraak gemaakt voor de plaatsing van zonnepanelen en batterij. Na enkele weken is men komen plaatsen. Op maandag plaatsing zonnepanelen en woensdag het elektrische gedeelte,omvormer en de batterij. Alles werd mooi en zuiver afgewerkt. Yves de zaakvoerder zorgde ook voor de keuring en de aanvraag voor de premies. We zijn zeer tevreden over de goede samenwerking.

thumb Jean Pierre Snellings
20 december 2022

Wij hadden offertes voor zonnepanelen en een thuisbatterij gevraagd bij verschillende firma's. Deze van Zeropower was veruit de meest duidelijke en gedetailleerde. We kregen een zeer goede uitleg van Ives Smeets, geen overbodige verkoopspraatjes, maar to-the-point in begrijpbare taal. De plaatsing verliep zeer vlot en snel. In totaal was dit door Zeropower geklaard in ongeveer 4,5 uur (2 uur voor de electriciens en 2,5 voor de dakwerkers). Beide teams werkten zeer verzorgd en vakkundig. Wij hebben niets dan lof voor deze firma.

thumb Filip Neesen
20 december 2022

na het eerste contact al snel een offerte die duidelijk en overeenkomstig de afspraken was. De plaatsing werd correct op datum uitgevoerd door twee heel vriendelijke en kundige mensen. De communicatie op de dag zelf verliep heel aangenaam en alles werd tot in detail piekfijn uitgevoerd zoals gevraagd. De bedrijfsleider is bereikbaar en indien niet belt hij binnen de kortste keren zelf terug. De werken worden goed opgevolgd door hemzelf en de planning werd volledig gerespecteerd, ook de keuring gebeurt op tijd zoals beloofd. Alvast een dikke merci en een absolute aanrader !

thumb philippe hendrickx
20 december 2022

Ik ben online bij zero power beland, na hem nog enkele laten komen. Maar de prijzen waren ver de inetressantste. Veel uitleg gekregen in normale mensentaal. Zeer beleefd en hulpzaam en een groot pluspunt alles kon dit jaar nog gerealiseerd worden. Ze hielden hun aan de gemakte afspraken eind sep getekend en eind okt geplaatst. Propere afwerking

thumb freddy cornelissens
20 december 2022

Correcte installatie van de zonnepanelen en thuisbatterij. Nette afwerking van de installatie in het huis, hetgeen werd bevestigd door de keurder van ACEG.

thumb Niels van Nuland
20 december 2022

Société très sérieuse et professionnelle. Je conseille vivement.

thumb Guillaume NOEL
20 december 2022

Zeer goede ervaring met Zero Power (en Ives). Vlotte administratieve service (offerte, facturatie,...), vooropgestelde timing perfect nagekomen en proper geïnstalleerd. Aanbeveling om met dit bedrijf samen te werken!

thumb Jeroen Van San
20 november 2022

Goede samenwerking en hele mooie afwerking !! Super bekwame vakmannen en we zijn heel blij met het eindresultaat

thumb Kurt Vanhaen
20 november 2022

Online zero power tegengekomen in de zoekactie voor zonnepanelen, na een aantal offertes te hebben vergeleken de keuze voor zero power gemaakt zeker ook op basis van de plaatsingstijden. Alles verliep zoals aangegeven, eind augustus besteld en 6 oktober waren onze panelen up and running, alles door zero power geregeld aanpassen electriciteitskast, 3fase aansluiting, plaatsing zonnepanelen en batterij. 100% top dienstverlening met zeer goede opvolging en bereikbaarheid van Ives die zorgt dat alles vlekkeloos verloopt en de mensen waarmee hij werkt kwalietitsvol werk afleveren. Een aanrader !

thumb Sandy De Goedt
20 oktober 2022

Eind juli hebben wij zowel zonnepanelen als een thuisbatterij 10kWh besteld bij Zero Power. Het verloop van de werken werd professioneel gecoördineerd door Ives, die alle deelfases goed opvolgde: elektriciteitswerken vooraf, omschakeling naar 3-fasen, plaatsing zonnepanelen & batterij en finaal de keuring van de panelen en aanvraag subsidie. De werken gebeurden door verschillende personen en de kwaliteit was telkens prima. Onze eerste operationele dag was zonnig en leverde ons direct een output van meer dan 12kWh op.

thumb Jan Van hoe
20 oktober 2022

Alles is super vlot verlopen van offerte, bestelling, planning tot plaatsing. Zeer aangenaam verrast door de snelle levertermijn en de flexibiliteit! Zeker een aanrader en de panelen doen hun werk 🙂

thumb Tom Eelbode
20 oktober 2022

Je viens de faire installer des panneaux solaires, ainsi qu'une batterie. J'ai été très agréablement surprise de la disponibilité , du professionnalisme, et de la qualité des services de Zero Power. De plus, maintenant, en constatant les avantages de cette installation, je suis ravie et je ne regrette pas cet investissement ! Jusqu'à présent, j'ai été "auto-suffisante", donc leur évaluation a été parfaite. Merci pour TOUT.

thumb Geneviève Gavage
20 oktober 2022

Zeer professioneel bedrijf. Een echte aanrader. Van A tot Z een totale opvolging. Duidelijke offerte. Zéér professionele en persoonlijke approach. Totale afhandeling door Zero Power van alle administratie mbt aanvragen keuring, premies etc. De installatie gebeurd door zéér professionele mensen en electricien. Wij opteerden voor zonnepanelen, batterij en laadpaal. Wij waren even huiverig om de stap te zetten, meer omwille van alle rompslomp en tijdsgebrek, maar dit was buiten Zero Power gerekend! Altijd bereikbaar en pro-actieve opvolging en planning door Zero Power! Bedankt Ives!

thumb Nathalie Verniers
20 oktober 2022

Nous avons fait une demande d'offre de prix à dix sociétés d'installation spécialisées dans le placement de panneaux solaires et batteries. Trois ont pris la peine de répondre à notre demande... L'une d'elle s'est démarquée par la qualité de ses produits, ses conseils avisés professionnels et bienveillants, son agenda accueillant (disponible pour une installation dans les trente jours), ses prix réalistes. Un tout grand merci à Yves pour sa disponibilité (répond rapidement à toutes nos questions, même en soiree), son professionnalisme (présent en temps et en heure le jour du chantier, habillé aux couleurs de Zero Power), son suivis pour notre chantier. Merci à son équipe d'installateurs très sympathique qui a effectué un travail de qualité sous une chaleur insoutenable. La demande d'installation de centrales électriques domestiques est très forte et le nombre de sociétés très important. Les délais sont aussi très longs. Zero Power nous a plus que satisfait à tout niveaux. Je les recommandes à mes amis et voisins au quotidien. Merci

thumb Axel Ruwet
20 september 2022

Wij hebben zowel zonnepanelen (op plat dak), batterij als airco laten plaatsen en alles was binnen de termijn van 30 dagen operationeel. De zaakvoerder (Ives) is heel professioneel, kent heel goed zijn vak, kiest de juiste toestellen volgens de situatie van de kopers en is vlot bereikbaar. De plaatsers zijn heel goed en supervriendelijk. De aangiftes voor de premies worden volledig door hen gedaan en er is geen voorschot te betalen. Prijs-kwaliteit is ook heel goed. Kortom een TOP bedrijf met correcte afspraken !

thumb Alain Martin
20 september 2022

Zonnepanelen laten plaatsen door Zero Power. Zeer vriendelijke en behulpzame mensen van de vertegenwoordiger tot de monteurs/electrieker en zaakvoerder. Tussen bestelbon en plaatsing: 2weken. Het zijn volledig zwarte panelen wat toch wel mooier oogt op een dak. 1 minpuntje, de monteurs hebben wel veel rommel (schroeven, moeren, kabelbandjeslaten, enz) laten liggen, zowel op het dak als op de grond. Guy en Chantal.

thumb Chantal M
20 september 2022

Onze panelen lagen in een mum van tijd op het dak. Dankzij de duidelijke offerte, korte leverings- en plaatsingstermijn en de goede nazorg verliep alles vlot en overzichtelijk. Onze contacten liepen via Ives die zeer begaan is met de zaak, kort op de bal speelt en duidelijk advies geeft. Van offerte tot keuring en aanmelding bij de netbeheerder, zij doen alles voor je. Echt "zonnepanelen zonder zorgen" !

thumb Cindy B
20 september 2022

Na online zoeken naar zonnepanelen kwamen we al snel bij Zero Power uit. Gezien de goede reviews besloten we contact op te nemen. Ives was zeer snel beschikbaar voor een bezoek. Tot onze positieve verrassing kon Zero Power tevens onze opwaardering naar 3-fasen verzorgen. We kregen zeer snel een competitieve offerte voor zonnepanelen met een thuisbatterij met een mooie levertermijn. Bij vergelijking met offertes van andere aanbieders was het duidelijk dat Zero Power het meest interessante aanbod had qua prijs, levertermijn en omvang van de dienstverlening. We aarzelden niet lang en na plaatsing van de bestelling werd er alvast snel werk gemaakt van de opwaardering naar 3 fasen. Gedurende het hele proces was Ives vlot bereikbaar en erg hulpvaardig. In een tijdspanne van enkele dagen tijd kwam een elektricien onze elektrische installatie voorbereiden op de 3-fasen opwaardering, werd de installatie gekeurd door een keuringsinstantie en kwam Fluvius de opwaardering uitvoeren. Enkele dagen later kwamen de dakwerkers reeds onze zonnepanelen plaatsen. Ze werkten alles erg mooi af. De elektricien kwam vervolgens de omvormer en de batterij aansluiten. De hele samenwerking verliep zeer vlot, de levering was snel en de kwaliteit van de dienstverlening was top. In een tijdspanne van 6 weken na het plaatsen van de bestelling produceerden we al onze eigen zonne-energie. We zijn dus heel erg tevreden. Bedankt aan Zero Power en partners!

thumb koeneninge V-G
20 augustus 2022

We hebben voor zeropower gekozen daar we door de verantwoordelijke bij het thuisbezoek een goede uitleg hebben gekregen wat de zonnepanelen en thuisbatterij betreft . Na de beslissing is het zeer vlug gegaan , op een week tijd waren de panelen geplaatst en aangesloten . Een zeer vlugge service en goede communicatie met de firma . De firma Zeropower is zeker een aanrader laat nu hopen dat de installatie zijn vruchten gaat opbrengen maar we hebben er het volste vertrouwen in !! Het is zeker een aanrader !!

thumb Wim Vets
20 augustus 2022

Het is onder meer de zeer korte tijdspanne waarin alles is gebeurd, waarvan wij onder de indruk zijn. Slechts 5 dagen na het tekenen van de offerte lagen onze zonnepanelen al op ons dak. Bij andere firma's is het meestal maanden wachten. Een voorschot betalen was niet nodig. We vinden het ook fijn dat Ives helpt bij het aanvragen van de digitale meter, premies,... Een aanrader dus!

thumb Myrthe VanHees
20 augustus 2022

Mr. Smeets volgt zijn dossiers goed op en is heel professioneel met kennis van zaken. De installatie is zeer goed gedaan. In tegenstelling met wat ik op sommige plaatsen zie is de afwerking prima en zijn de kabels goed weg gewerkt. Bovendien zijn hun prijzen heel competitief.

thumb Philippe Paquay
20 augustus 2022

Correcte offerte, communicatie & opvolging. Proper werk geleverd en alles is zonder problemen up & running.

thumb Jan Hechtermans
20 augustus 2022

Very happy and satisfied customer! Let me list here some of the points that made us decide for Zero Power: (*) fast reaction to our request, (*) professional guidance that was finalized with clear offer and competitive quote, (*) no advance payment, (*) delivery time counted a few weeks after signing and not months, (*) installation of panels as well as batteries was professionally done and following our expectations, (*) follow-up during and after installation for technical acceptance as well as with paperwork for registration regarding subsidiaries. We would recommend Zero Power without hesitation. Thank you very much Ives.

thumb Ag1m Gede5h1
20 juli 2022

Begin vorige maand besloten zonnepanelen met thuisbatterij te laten plaatsen , kende zero power niet of nog nooit van gehoord en via een gebuur in mijn straat zo in contact gekomen. bij het plaatsbezoek zeer professionele uitleg gekregen en antwoord op mijn vragen , zeer gedetailleerde offerte ontvangen. Binnen de beloofde termijn plaatsing gebeurt en nauwkeurige opvolging door ives van de werken. De dakwerkers en elektrieker hebben proper gewerkt en na in dienstname heeft elektrieker mee app geinstalleerd waardoor ik direct de werking kon opvolgen. Je kan ook nadien nog met eventuele vragen bij hem terecht en ze volgen jou installatie ook enige tijd mee op voor een optimale werking Raad deze firma dus zeker aan.

thumb Kris Andries
20 juli 2022

Zero Power installeerde bij ons zonnepanelen en een thuisbatterij. De offerte kwam binnen tijdens de laatste week van mei dit jaar, de plaatsing werd gefinaliseerd midden juni en vandaag op 6 juli werd de keuring (met positief resultaat) gedaan. Dat is een extreem korte tijdspanne. Er was even een planningsprobleempje, maar dat werd vrij snel rechtgezet. Verder was ik bijzonder tevreden over de vakkundigheid, klantgerichte service en vriendelijkheid van de installateur én de electricien. Niets was te veel en alle uitleg werd uitvoerig gegeven. Ook de afterservice is subliem. Om samen te vatten, dit was voor ons een groot succes, zowel op gebied van kwaliteit, praktische zaken, service, klantgerichtheid, begeleiding als het uiteindelijke kostenplaatje. Aanrader!

thumb Sarah Van Broeckhoven
20 juli 2022

Na lang wikken en wegen wel of niet zonnepanelen, kregen we van Ives zeer duidelijke informatie en waren we meteen enthousiast. We hebben er nog geen seconde spijt van! Ongelooflijk hoe vlot alles verliep, zelfs met een kleine tegenslag werd het énorm goed opgevolgd en opgelost! Zeer professioneel en snel! Ook de hulp van Ives met de aanvraag van de premies verdient een dikke pluim! Het is een échte aanrader om met Zero Power in zee te gaan!

thumb Gea van Esch
20 juli 2022

Plaatsing van zonnepanelen en thuisbatterij door Zero Power is zeer vlot verlopen van offerte tot plaatsing. Van goedkeuring offerte tot plaatsing op slecht èèn maand. Alles volgens afspraak geplaatst door vriendelijk personeel met oog op detail.

thumb Wim Briesen
20 juli 2022

Wij hebben zonnepanelen en er thuisbatterij laten plaatsen. Tevreden zijn wij over de communicatie en het zeer hoge niveau van Zero Power medewerkers. Zowel de elektricien als de zonnepanelen installateurs. Verder is de financiële afhandeling correct en professioneel verlopen. Meer dan tevreden over de kwaliteit en verdient 5 sterren

thumb Jos Bodden
20 juni 2022

Zeer professioneel bedrijf .Ik ben erg tevreden over de communicatie ,voorlichting en kwaliteit. Zelfs in het weekend was niets te veel om een probleem op te lossen. Zeer aan te bevelen. Vriendelijke en correcte benadering.

thumb Marc Ramaekers
20 juni 2022

If you are looking for a company to install solar panels and/or home battery - search no more. I contacted several companies and got several offers but the one of Zero Power was simply outstanding - not only they offered the best value for money, but also delivery time was counted in weeks and not in months like for all other companies. They came on the day we agreed on, installed everything according to the offer and here I am - enjoying my own clean energy. Just to add that they also take care of all after-installation paperwork necessary for the technical acceptance of the installation.

thumb Jakub Surówka
20 mei 2022

De heel duidelijke en volledige offerte deed onze keuze vallen op ZeroPower. Daarvan hebben we nog geen ogenblik spijt gehad : het demonteren van de aanwezige installatie en het monteren van de nieuwe zonnepanelen werden perfect en heel vakkundig uitgevoerd. De aanpassingen aan de elektrische installatie (3 fasen), de batterij en de nodige documenten voor de keuringen werden tegelijkertijd in orde gebracht. Werkelijk een perfecte service van Ives en zijn team. Proficiat!

thumb robert aerts
20 mei 2022

Installatie volgens de offerte en op de afgesproken datum. Bekwaam en behulpzaam personeel. Voordelige prijs. De Longi-panelen hebben een rendement van 3,5 tot 3,7 max op een zonnige dag. Vandaag, 4/5 opbrengst van 23,32 KWH. Leve de zon !

thumb ivo buyl
20 mei 2022

Cant think of a single thing to complaint about, less than two weeks from reaching out to Ives and Zeropower the panels were installed on the roof and producing energy. Everything done on time and as promised without any issues, highly recommended if you are thinking about installing solar panels.

thumb stian magnus Hognes
20 april 2022

Enkele weken geleden besloten we de duidelijke offerte van Zero Power te aanvaarden en snel konden de werken uitgevoerd worden . Dit gebeurde op zeer professionele wijze. Een ervaren electrieker bereidde de elec.kast voor , en een dakwerker en technieker begonnen met de bevestiging van rails en zonnepanelen .Kleine details (juiste centrering, kabelgoten,..) konden met de eigenaar besproken worden .Koppeling omvormer met elec.kast zonder problemen .Die zonnige dag konden we al die beoogde besparing op de digitale meter opmerken ! Zeer vriendelijke personeel en verzorgde uitvoering .We zijn zeer tevreden .

thumb Michel Joniaux
20 april 2022

Zero - power gecontacteerd voor een installatie van zonnepanelen met een thuisbatterij. Snel werd er door Yves contact opgenomen voor een afspraak. Alles werd goed uitgelegd en 's avonds had ik al een offerte. Omdat een collega onlangs ook zonnepanelen had geinstalleerd heb ik met hem de offerte eens overlopen. Qua prijs zat dit goed. Het voordeel was dat Zero Power alles op voorraad had en snel kon installeren. De installatiedatum werd vastgelegd, 's morgens was de elektrieker al vroeg op post. Zeer propere installatie, ik heb zelfs geen stof gevonden! Namiddag is dan de ploeg gekomen om de panelen te installeren. Ook dat ging heel vlot en dit werd ook allemaal proper afgewerkt. 's Avonds belde Yves mij op om te vragen of alles in orde was. De premies en de keuring regelt hij ook. Het is een totaal service op top niveau! Ik ben zeer tevreden dat ik voor zero-power ben gegaan, want ik heb al andere verhalen gehoord.

thumb karel schaessens
20 april 2022

Super tevreden! Had reeds verschillende firmas gecontacteerd en hebben uiteindelijk gekozen voor zero power owv de service. Kregen dadelijk een offerte en werden begeleid tot in de kleine puntjes. De aanvraag voor de aansluiting, correct advies, constante opvolging op eender welke dag zijn maar een aantal zaken die ons enorm verrast hebben. Hebben nog geen minuut spijt. Inderdaad laat de zon nu maar schijnen. Hartelijk bedankt, Ives.

thumb Rita Van Driessche
20 april 2022

Beste Ives , we zijn zeer tevrede van de service, timing werd gerespecteerd en alles werkt perfect, nu maar hopen op veel zon. We zullen zeker Zero Power aanraden. Groetjes

thumb Michel Lantenoy
20 april 2022
LET’S ENERGIZE TODAYinfo@zeropower.be
OPENINGSUREN
Ma - Vrij 9.00 - 17.00u
LOCATIE
Grauwmeer 1/63 bus 2
3001 Leuven
tel:+32 488 80 44 35
info@zeropower.be

Kies uw Taal

© Zero Power. All rights reserved. BE0781.444.470