HomeSunpower Maxeon zonnepanelen

Sunpower zonnepanelen

SunPower Maxeon zonnepanelen zijn ontworpen om anders te zijn en hebben bewezen beter te zijn in meer dan vijf celgeneraties, 3,5 miljard cellen en 33 miljoen panelen, en dit zelfs onder de zwaarste omstandigheden. Conventionele zonnecellen verliezen na verloop van tijd hun vermogen door corrosie en breuk. Uit een recente studie van zonne-energiecentrales in de EU bleek dat 41% van de veldstoringen werd veroorzaakt door problemen rond het zonnepaneel, zoals het bruin worden, celscheuren, PID, delaminatie en defecte achterplaten. Het unieke ontwerp van de Maxeon zonnecellen elimineert veel van deze oorzaken. Uw zonnepanelen blijven dus presteren en besparen. Jaar, na jaar, na jaar.

Toonaangevende zonnepanelen

SunPower Maxeon zonnepanelen zijn toonaangevend in de zonne-industrie op het gebied van paneelefficiëntie en leveren meer rendement op. De zonnecellen produceren de meeste zonne-energie  op in een beperkte hoeveelheid dakoppervlak. Er is dus minder dakoppervlak nodig. Ideaal voor kleine dakoppervlaktes.

Na verloop van tijd groeit het voordeel, omdat SunPower Maxeon zonnepanelen ook de laagste degradatiesnelheid hebben in de zonne-industrie (Eveneens REC & LG). Terwijl de meeste conventionele panelen de neiging hebben om rond de 0,55%/jaar te degraderen, hebben SunPower Maxeon zonnepanelen bewezen dat ze minder dan een derde van die snelheid degraderen met een ratio van 0,25% jaarlijks. Om te vertalen naar echte resultaten: dat betekent dat een SunPower Maxeon zonnepaneel in het eerste jaar van gebruik tot 25% meer energie levert. In jaar 25 groeit dat voordeel naar zo’n 35% meer energie, voor gemiddeld 30% meer energie gedurende de eerste 25 jaar.

https://www.zeropower.be/wp-content/uploads/2022/03/Sunpower-maxeon-zonnepanelen-1.webp
Sunpower zonnepanelen
SunPower-zonnepanelen-kopen
SunPower-zonnepanelen-kopen

Hoe betrouwbaar zijn de SunPower zonnepanelen?

SunPower Maxeon zonnepanelen bieden ook meer zekerheid, omdat ze het vertrouwen van experts hebben gewonnen door betrouwbaarder en duurzamer te zijn. De panelen worden ondersteund door een toonaangevende volledige vertrouwensgarantie. Deze garantie is niet alleen sterker, maar in tegenstelling tot de meeste conventionele garanties, is deze ook gebaseerd op daadwerkelijke praktijktestgegevens. De vermogensgarantie belooft bijvoorbeeld niet meer dan een vermogensdaling van 0,25%/jaar. Dit wordt ondersteund door een onderzoek van meer dan 230 MW op 149 daadwerkelijke wereldwijde locaties met behulp van een methodologie die is ontwikkeld in samenwerking met NREL. We weten ook uit actuele veldgegevens dat slechts 0,005% of 1 op de 20.000 SunPower Maxeon zonnepanelen onder garantie zijn geretourneerd.

Ten slotte zijn SunPower zonnepanelen gebouwd met onze klanten in gedachten, wat hogere duurzaamheidsnormen en een eleganter ontwerp betekent dan conventionele panelen . SunPower Maxeon panelen zijn een pionier op het gebied van duurzaamheidsinspanningen in de productie van zonne-energie en zijn erkend met de prestigieuze Cradle to Cradle Certified™-aanduiding voor gelijkstroompanelen (DC). De Cradle to Cradle-aanduiding demonstreert de kwaliteit van de producten op basis van ranglijsten van materiële gezondheid, materiaalhergebruik, gebruik van hernieuwbare energie, waterbeheer en sociale rechtvaardigheid.

Wat is het typische prestatievoordeel van het gebruik van SunPower Maxeon zonnepanelen?

Een SunPower Maxeon zonnepaneel levert in het eerste jaar van gebruik tot 25% meer energie dan een conventioneel paneel. % na In jaar 25 zou het verschil oplopen tot zo’n 35% meer energie, tegen gemiddeld 30% meer energie gedurende de eerste 25 jaar.  jaarunPower Maxeon-zonnepanelen hebben naar verwachting een levensduur van meer dan 40 jaar.

Om van de garantie gebruik te kunnen maken is het wel belangrijk dat uw zonnepanelen door een erkend RESCERT installateur worden geplaatst.

Samen met REC en LG behoren de SunPower Maxeon zonnepanelen tot de beste panelen op de markt met een rendementsgarantie van 92% na 25 jaar. 

Ontdek hier de brochure SunPower Maxeon zonnepanelen. (395 Wp Full Black)
Ontdek hier de brochure SunPower Maxeon zonnepanelen. (400 Wp Full Black)

Wat is de prijs van SunPower Maxeon zonnepanelen?

Met zonne-energie, zoals met veel dingen, “krijg je waar je voor betaalt”. Niet alle zonnesystemen zijn identiek. De kwaliteit van de technologie is op de lange termijn van belang. De duurzaamheid, betrouwbaarheid en efficiëntie van zonnepanelen kan per fabrikant sterk verschillen. Als u genoegen neemt met conventionele panelen die mogelijk minder uit eigen zak kosten, kunt u na verloop van tijd gemiddelde (of ondergemiddelde) resultaten verwachten en minder besparingen.

Een paneel van hogere kwaliteit zoals SunPower Maxeon kost misschien iets meer vooraf, maar u zult op de lange termijn meer voorspelbare prestaties zien. SunPower Maxeon zonnepanelen wekken meer energie op, gaan langer mee, worden gedekt door een sterkere garantie en zijn duurzamer geproduceerd dan conventionele panelen. Dit betekent dat SunPower Maxeon zonnepanelen een groter deel van uw elektriciteitsrekening zullen compenseren, waardoor u meer bespaart, en dit met de gemoedsrust die u verwacht van een product van topkwaliteit.

TEVREDEN KLANTENRealisaties zonnepanelen

Zonnepanelen Meise

Meise

 • 39 QCELLS zonnepanelen full Black 340 Wp
 • 13.260 Wp vermogen
 • Jaarlijks 13 ton C02 besparing
 • Verlaging energiefactuur met €2.917/jaar
Zonnepanelen Schilde

Schilde

 • 36 QCELLS zonnepanelen Black/White 370 Wp
 • 13.320 Wp vermogen
 • Jaarlijks 13,5 ton C02 besparing
 • Verlaging energiefactuur met €2.930,40/jaar
Zonnepanelen Leuven

Leuven

 • 11 LONGI zonnepanelen full black 360 Wp
 • 3.960 Wp vermogen
 • Jaarlijks 4 ton C02 besparing
 • Verlaging energiefactuur met €1.069/jaar
https://www.zeropower.be/wp-content/uploads/2021/11/Zonnepanelen-Antwerpen-1280x1280.webp

Antwerpen

 • 18 LONGI zonnepanelen full Black 360 Wp
 • 6.480 Wp vermogen
 • Jaarlijks circa 6,5 ton C02 besparing
 • Verlaging energiefactuur met €1.749,60/jaar
Zonnepanelen Hasselt

Hasselt

 • 36 QCELLS zonnepanelen SEMI Black 335 Wp
 • 12.060 Wp vermogen
 • Jaarlijks 12 ton C02 besparing
 • Verlaging energiefactuur met €2.653,20/jaar

Over Zero PowerWe hebben meer dan 16 jaar ervaring
met zonnepanelen

https://www.zeropower.be/wp-content/uploads/2022/03/Zonnepanelen-SunPower.webp

Over Zero Power

Zero Power is een jong en dynamisch bedrijf waarbij het management sinds 2008 actief is in de zonnepanelen branche. Zoals het betaamd bestuderen we recente marktontwikkelingen op de voet. Ons team van ervaren medewerkers volgt regelmatig opleidingen voor continue bijscholing.  Dit laat toe om oplossingen te kunnen bieden voor alle projecten. We werken effectief om u 24/7 ondersteuning te garanderen.

0123456789001234567890
TOEGEWIJDE MEDEWERKERS
0123456789001234567890
JR ERVARING MET ZONNEPANELEN

Zonnepanelen installaties

https://www.zeropower.be/wp-content/uploads/2018/10/our_services_icon_01.png

Zonnepanelen

https://www.zeropower.be/wp-content/uploads/2018/10/our_services_icon_02.png

Omvormers Zonnepanelen

https://www.zeropower.be/wp-content/uploads/2018/10/our_services_icon_03.png

Montagesystemen

https://www.zeropower.be/wp-content/uploads/2018/10/our_services_icon_04.png

Systeem Monitoring

SAMENSTELLING VAN UW SOLARWATT ZONNEPANELEN INSTALLATIEWerking zonnepanelen

Zonnepanelen
Zonnepanelen zetten zonlicht om in gelijkstroom.
OMVORMER
De omvormer zet zonne-gelijkstroom om in 240V wisselstroom (AC) die geschikt is voor uw huishoudelijke apparaten.
WONING
Uw woning gebruikt elektriciteit in de eerste plaats van zonnepanelen met extra vraag geleverd door het net.
ANALOGE/DIGITALE TELLER
Uw teller meet uw elektriciteitsproductie en -verbruik.
NETWERKAANSLUITING
Het overtollige vermogen wordt teruggeleverd aan het elektriciteitsnet.
ALGEMEEN
Levert een win/win stutatie waarbij u zelf instaat voor stroomvoorziening.