HomeHuawei Luna 2000 Thuisbatterij

Huawei Luna 2000 Thuisbatterij

Welkom bij de Huawei Luna Thuisbatterij – de toekomst van milieuvriendelijke energieopslag voor uw huis. Klaar om uw energie-efficiëntie te verhogen en geld te besparen op uw energierekening? Ontdek nu de voordelen van de Huawei Luna thuisbatterij en koop de uwe vandaag nog!

Bent u op zoek naar een betrouwbare thuisbatterij? Dan is de Huawei Luna thuisbatterij misschien wel de perfecte oplossing voor u. Deze geavanceerde batterijtechnologie is speciaal ontworpen om ervoor te zorgen dat u altijd stroom hebt, zelfs tijdens stroomuitval in combinatie met een back-up.

De Huawei Luna thuisbatterij is een slimme investering voor huiseigenaren die hun energieverbruik willen verminderen en tegelijkertijd hun energiekosten willen verlagen. Door energie op te slaan wanneer de stroom goedkoop is en deze te gebruiken wanneer de energieprijzen hoog zijn, kun je aanzienlijk besparen op uw energierekening.

Maar dat is niet het enige voordeel van de Huawei Luna thuisbatterij. Deze batterij is ook ontworpen om de energie-efficiëntie van je huis te verbeteren, waardoor u niet alleen geld bespaart, maar ook bijdraagt aan een duurzamere toekomst. Bovendien kan de Huawei Luna thuisbatterij naadloos integreren met zonnepanelen, waardoor u nog meer kunt besparen op uw energiekosten.

Met de Huawei Luna thuisbatterij kiest u voor duurzaamheid en betrouwbaarheid. Bespaar energie, verminder uw ecologische voetafdruk en geniet van een stabiele en betrouwbare energievoorziening voor uw huis. Waar wacht u nog op? Bestel uw Huawei Luna thuisbatterij nu bij Zero Power en profiteer meteen van de voordelen.

Huawei, een wereldleider op het gebied van technologie, heeft opnieuw de norm gesteld met zijn nieuwste innovatie: de Huawei Luna batterij. Deze geavanceerde batterij, ontworpen voor diverse toepassingen, biedt een reeks voordelen die zowel consumenten als industrieën ten goede komen.

Een van de meest opvallende kenmerken van de Huawei Luna batterij is zijn duurzaamheid. Met een robuuste constructie en geavanceerde materialen is deze batterij ontworpen om langdurig gebruik te weerstaan ​​en een lange levensduur te bieden. Dit betekent minder frequent vervangen en dus minder afval, wat bijdraagt ​​aan een meer duurzame toekomst.

Daarnaast staat de Huawei Luna batterij bekend om zijn efficiëntie. Dankzij geavanceerde technologieën en slimme energiebeheersystemen kan deze batterij energie opslaan en leveren met een ongekende efficiëntie. Dit vertaalt zich niet alleen naar langere gebruiksduur per lading, maar ook naar lagere operationele kosten voor bedrijven en een verminderde ecologische voetafdruk.

Een ander voordeel van de Huawei Luna batterij is zijn veelzijdigheid. Of het nu gaat om het voeden van elektrische voertuigen, het ondersteunen van zonne-energieopslagsystemen of het leveren van back-upstroom voor kritieke infrastructuur, deze batterij kan aan diverse behoeften voldoen met zijn flexibele ontwerp en aanpasbare configuraties.

Bovendien biedt de Huawei Luna batterij geavanceerde veiligheidsfuncties om de gebruikers gemoedsrust te geven. Ingebouwde beveiligingssystemen zorgen ervoor dat de batterij betrouwbaar en veilig kan worden gebruikt, zelfs in veeleisende omgevingen.

Kortom, de Huawei Luna batterij vertegenwoordigt een baanbrekende stap voorwaarts in energieopslagtechnologie. Met zijn duurzaamheid, efficiëntie, veelzijdigheid en veiligheidskenmerken biedt deze batterij een veelbelovende oplossing voor de groeiende vraag naar betrouwbare en milieuvriendelijke energieopslagoplossingen.

Maak vandaag nog de slimme keuze voor uw huis en overschakelen naar de Huawei Luna thuisbatterij. Verbeter uw energie-efficiëntie en bespaar op uw energierekening. Huawei Luna, de toekomst van energieopslag voor thuis. Het kopen van een thuisbatterij kan een grote investering zijn, maar met de Huawei Luna thuisbatterij weet u zeker dat u kiest voor kwaliteit en betrouwbaarheid. Koop vandaag nog uw Huawei Luna thuisbatterij en geniet van alle voordelen die het te bieden heeft en beleef het verschil!

Huawei batterij

De HUAWEI LUNA lithiumbatterij

Huawei presenteert enkele van de nieuwste producten op uw fotovoltaïsche markt. Nieuwe Huawei LUNA2000-5/10/15-S0 modulaire lithiumbatterij. Deze batterijen met hoge capaciteit zijn compatibel met een breed scala aan apparaten die compatibel zijn met de specificaties van de markt, maar zijn vooral interessant voor u in combinatie met de nieuwe Huawei SUN2000 2-6KTL-L1-apparaten.

De nieuwe LUNA2000 Huawei batterijmodules hebben een capaciteit van 5 kWh. Met maximaal 3 modules met een maximale capaciteit van 15 kWh zijn er 2 parallelstromen met een maximale capaciteit van 30 kWh beschikbaar.

Heeft u al 5 kW en een accu van 5 kWh aangeschaft, dan hebben wij in totaal 10 kWh toevoegen. Dit is mogelijk dankzij de 2x POWER Battery Ready technologie van de nieuwe Huawei SUN2000-5KTL-L1 enkel-fasige hybride omvormers.

 

Huawei LUNA2000-modellen:

  • 5kWh Huawei LUNA2000-5-S0 batterij
  • 10kWh Huawei LUNA2000-10-S0 batterij
  • 15kWh Huawei LUNA2000-15-S0 batterij

Omvormers compatibel met de Huawei LUNA2000-batterij

  • Huawei enkel-fasige residentiële omvormers SUN2000-2/3/3.68/4/4.6/5/6KTL-L1
  • Huawei enkel-fasige residentiële omvormers SUN2000-3/4/5/6/8/10KTL-M0
  • Huawei enkel-fasige residentiële omvormers SUN2000-3/4/5/6/8/10KTL-M1

Algemene kenmerken van de HUAWEI LUNA lithiumbatterij

Deze nieuwe Huawei batterij maakt een parallelle verbinding tot 30kWh mogelijk dankzij het modulaire ontwerp van 5kWh in de verschillende modellen van 5, 10 en 15kWh.

  •  Modulair ontwerp. Modellen van 5, 10 en 15 kWh parallelliseerbaar tot 30 kWh
  • 10 jaar garantie
  • Compatibel met ENKEL Huawei SUN2000KTL, Huawei SUN2000 KTL-L1 eenfasige en Huawei SUN2000 KTL-M0 en KTL-M1 driefasige hybride omvormers

De modulaire opslagoplossing Luna2000 is verkrijgbaar in drie versies. De kleinste variant heeft een capaciteit van 5 kWh, met een maximale afvoercapaciteit van 3,5 kW. De andere twee versies hebben capaciteiten van 10 kWh en 15 kWh, met een maximale ontladingscapaciteit van 7 kW. Ze wegen tussen 63,8 kg en 163,8 kg.

Thuisbatterij kopen Huawei Luna 2000
Huawei Luna thuisbatterij
Actie zonnepanelen met Huawei thuisbatterij
LET’S ENERGIZE TODAYinfo@zeropower.be
OPENINGSUREN
Ma - Vrij 9.00 - 17.00u
LOCATIE
Grauwmeer 1/63 bus 2 3001 Leuven

Kies uw Taal

tel:+32 488 80 44 35
info@zeropower.be
Rescert installateur Zero Power

Certificaatnummer: 07252

© RESCERT Zonnepanelen Installateur Zero Power. All rights reserved. BE0781.444.470