HomeJinko Zonnepanelen

Jinko zonnepanelen

Jinko zonnepanelen behoren tot de meest toonaangevende en innovatieve merken in de zonne-energiebranche. Ze staan wereldwijd bekend om hun hoge efficiëntie, betrouwbaarheid en duurzaamheid. Jinko Solar, opgericht in 2006, heeft zich snel ontwikkeld tot een van de grootste fabrikanten van zonnepanelen ter wereld. Hun producten worden gekenmerkt door geavanceerde technologieën zoals PERC (Passivated Emitter Rear Cell) en bifaciale modules, die zorgen voor een hogere energieopbrengst en efficiëntie.

Een van de belangrijkste voordelen van Jinko zonnepanelen is hun vermogen om hoge prestaties te leveren, zelfs onder minder optimale omstandigheden zoals bewolkte dagen of bij gedeeltelijke schaduw. Dit komt door hun innovatieve celontwerpen en materiaalkeuzes die de opbrengst maximaliseren. Daarnaast staan Jinko zonnepanelen bekend om hun uitstekende prijs-kwaliteitverhouding, waardoor ze aantrekkelijk zijn voor zowel particuliere huishoudens als grootschalige commerciële projecten.

Wat u moet weten over het Tier-1 zonnepanelenmerk JINKO Solar?

Jinko Solar investeert voortdurend in onderzoek en ontwikkeling om hun technologie te verbeteren en aan te passen aan de veranderende marktbehoeften. Hun zonnepanelen worden rigoureus getest om te voldoen aan de hoogste internationale normen, wat zorgt voor een lange levensduur en betrouwbaarheid. Bovendien zet Jinko Solar zich in voor duurzaamheid en milieuvriendelijkheid door middel van hun productieprocessen en bedrijfsvoering.

Kortom, Jinko zonnepanelen bieden een betrouwbare en efficiënte oplossing voor duurzame energieopwekking, ondersteund door jarenlange ervaring en innovatie in de zonne-energie-industrie.

Kiezen voor zonnepanelen van JINKO, is kiezen voor innovatieve en hoogwaardige zonnepanelen TIER-1. De misvatting bestaat dat Chinese zonnepanelen minderwaardig zijn, maar in het geval van JINKO SOLAR is niets minder waar. Al jaren innoveren ze tegen een sneltempo. Ondertussen hebben ze wereldwijd een aanzienlijk marktaandeel kunnen veroveren.

https://www.zeropower.be/wp-content/uploads/2024/04/Jinko-Zonnepanelen-Huawei-batterij-back-up-Boutersem-Zero-Power-1-640x295-1.webp
Jinko zonnepanelen
Hoe werken zonnepanelen
Hoe werken zonnepanelen

Welke soorten zonnepanelen heeft JINKO?

Jinko Solar biedt een breed scala aan zonnepanelen die zijn ontworpen om te voldoen aan verschillende energiebehoeften en installatiescenario’s. Hier zijn enkele van de belangrijkste soorten zonnepanelen die Jinko produceert:

 1. Cheetah Series:
  • Cheetah Mono: Hoge-efficiëntie monokristallijne zonnepanelen met PERC-technologie.
  • Cheetah Plus: Geoptimaliseerd voor hoge stroomuitvoer en betrouwbaarheid, ook onder moeilijke omstandigheden.
 2. Tiger Series:
  • Tiger Mono-facial: Monokristallijne modules met PERC-technologie, ontworpen voor hoge efficiëntie en duurzaamheid.
  • Tiger Bifacial: Bifaciale modules die energie opwekken van zowel de voorkant als de achterkant van het paneel, waardoor de totale opbrengst wordt verhoogd.
 3. Tiger Pro Series:
  • Tiger Pro 72HC: Geavanceerde zonnepanelen met halfceltechnologie en hoge vermogensoutput.
  • Tiger Pro Bifacial: Bifaciale variant met verbeterde energieopbrengst dankzij dubbelzijdige zonnecellen.
 4. Eagle Series:
  • Eagle PERC: Betrouwbare en efficiënte PERC-modules met een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding.
  • Eagle Bifacial: Bifaciale modules die zowel aan de voor- als achterkant energie opwekken, ideaal voor projecten die maximale efficiëntie vereisen.
 5. N-Type Series:
  • N-Type Mono: Hoog rendement en lage degradatie, ideaal voor langdurige projecten.
  • N-Type Bifacial: Biedt voordelen van n-type celtechnologie gecombineerd met bifaciale opbrengst.
 6. Smart Modules:
  • Deze modules zijn uitgerust met geïntegreerde optimalisatie technologie, wat zorgt voor maximale efficiëntie, zelfs bij schaduw en complexe daken.

Jinko Solar blijft innoveren en nieuwe technologieën ontwikkelen om hun productaanbod uit te breiden en aan te passen aan de veranderende eisen van de markt. Hun zonnepanelen staan bekend om hun kwaliteit, betrouwbaarheid en uitstekende prestaties in diverse omgevingen en installaties.

Waarom kiezen voor JINKO zonnepanelen?

Er zijn verschillende redenen waarom mensen kiezen voor Jinko zonnepanelen. Hier zijn enkele van de belangrijkste:

 1. Hoge Efficiëntie: Jinko zonnepanelen staan bekend om hun hoge efficiëntie, wat betekent dat ze meer elektriciteit kunnen opwekken per vierkante meter in vergelijking met veel andere merken. Dit is vooral belangrijk voor installaties met beperkte ruimte.
 2. Betrouwbaarheid en Duurzaamheid: Jinko Solar produceert zonnepanelen die zijn ontworpen om jarenlang betrouwbaar te presteren. Ze ondergaan rigoureuze tests om ervoor te zorgen dat ze bestand zijn tegen extreme weersomstandigheden zoals hagel, hoge windsnelheden en zware sneeuwbelasting.
 3. Geavanceerde Technologie: Jinko maakt gebruik van geavanceerde technologieën zoals PERC (Passivated Emitter Rear Cell) en bifaciale cellen, wat resulteert in een hogere energieopbrengst en betere prestaties onder diverse omstandigheden, waaronder lage lichtomstandigheden en gedeeltelijke schaduw.
 4. Uitstekende Prijs-Kwaliteitverhouding: Jinko zonnepanelen bieden een uitstekende balans tussen prijs en prestaties. Ze zijn betaalbaar en leveren tegelijkertijd hoge efficiëntie en betrouwbaarheid, wat ze een aantrekkelijke keuze maakt voor zowel particulieren als bedrijven.
 5. Sterke Garantie: Jinko biedt lange garanties op hun zonnepanelen, meestal 10-12 jaar productgarantie en 25-30 jaar vermogensgarantie. Dit geeft klanten vertrouwen in de lange termijn prestaties van hun investering.
 6. Duurzaamheid: Jinko Solar zet zich in voor milieuvriendelijke productieprocessen en duurzaamheid. Hun zonnepanelen zijn ontworpen om een lage ecologische voetafdruk te hebben en ze investeren in recyclingprogramma’s om de impact op het milieu te minimaliseren.
 7. Breed Assortiment: Jinko biedt een breed scala aan zonnepanelen, geschikt voor verschillende toepassingen en behoeften, van residentiële installaties tot grootschalige commerciële projecten.
 8. Wereldwijd Erkend: Jinko Solar is een van de grootste en meest gerenommeerde zonnepaneelfabrikanten ter wereld. Hun producten worden wereldwijd erkend en gebruikt in tal van grote zonne-energieprojecten.

Kortom, kiezen voor Jinko zonnepanelen betekent investeren in betrouwbare, efficiënte en duurzame energieoplossingen, ondersteund door een wereldwijd erkend merk met een sterke focus op innovatie en klanttevredenheid.

JINKO garandeert een hoog rendement

Jinko Solar garandeert een hoog rendement voor hun zonnepanelen, wat een van de belangrijkste redenen is waarom ze een populaire keuze zijn. Hier zijn enkele aspecten van hoe Jinko dit hoge rendement waarborgt:

 1. Geavanceerde Technologie:
  • PERC (Passivated Emitter Rear Cell): Deze technologie verbetert de efficiëntie van de zonnecellen door meer licht op te vangen en om te zetten in elektriciteit. Dit resulteert in hogere energieopbrengsten.
  • Bifaciale Modules: Deze modules kunnen zowel aan de voor- als achterkant energie opwekken, waardoor ze meer elektriciteit genereren dan traditionele zonnepanelen, vooral in omgevingen met reflecterend licht.
 2. Strenge Kwaliteitscontrole:
  • Jinko Solar voert rigoureuze tests uit op hun zonnepanelen om ervoor te zorgen dat ze voldoen aan de hoogste normen op het gebied van kwaliteit en prestaties. Deze tests omvatten weerstand tegen extreme weersomstandigheden, langdurige blootstelling aan zonlicht en mechanische belasting.
 3. Betrouwbare Materialen:
  • Het gebruik van hoogwaardige materialen in de productie van Jinko zonnepanelen draagt bij aan hun duurzaamheid en lange levensduur. Dit zorgt ervoor dat de panelen consistent hoge prestaties leveren gedurende hun hele levensduur.
 4. Lage Degradatie:
  • Jinko zonnepanelen zijn ontworpen om een lage jaarlijkse degradatie te hebben, wat betekent dat ze na verloop van tijd minder efficiëntie verliezen. Dit resulteert in een hogere totale energieopbrengst over de levensduur van het paneel.
 5. Uitgebreide Garanties:
  • Jinko biedt uitgebreide product- en vermogensgaranties. De vermogensgarantie zorgt ervoor dat de zonnepanelen na 25 tot 30 jaar nog steeds een hoog percentage van hun oorspronkelijke capaciteit behouden. Dit geeft klanten vertrouwen in de langdurige prestaties van hun investering.
 6. Innovatie en Onderzoek:
  • Jinko Solar investeert voortdurend in onderzoek en ontwikkeling om nieuwe technologieën en verbeteringen in hun producten te integreren. Dit helpt hen om voorop te blijven lopen in de industrie en constant hoge rendementen te bieden.

Dankzij deze factoren kunnen klanten erop vertrouwen dat Jinko zonnepanelen consistent hoge rendementen leveren, wat resulteert in lagere energiekosten en een snellere terugverdientijd van hun investering.

Kunnen Jinko zonnepanelen op elk dak?

In principe kunnen Jinko zonnepanelen op elk dak gelegd worden. De panelen zijn zo gemaakt dat ze van 100% vol zonlicht, 100% gefilterd daglicht energie kunnen maken. De panelen komen zowel op kleine als grote daken tot hun recht. Valt er echter veel schaduw op het dak dan plaatst u de zonnepanelen in combinatie met een parallel geschakelde omvormer en optimisers om zo de lichtinval te optimaliseren.

Jinko zonnepanelen kunnen op de meeste daken worden geïnstalleerd, maar er zijn enkele factoren die bepalen of een specifiek dak geschikt is voor zonnepanelen. Hier zijn de belangrijkste overwegingen:

 1. Daktype:
  • Schuin Dak: De meeste schuine daken zijn geschikt voor zonnepanelen. De hoek en richting van het dak kunnen de efficiëntie beïnvloeden, maar Jinko zonnepanelen zijn ontworpen om goed te presteren onder diverse omstandigheden.
  • Plat Dak: Ook platte daken zijn geschikt voor zonnepanelen. Hierbij worden vaak speciale montagesystemen gebruikt om de panelen in de optimale hoek te plaatsen voor maximale zonopbrengst.
 2. Dakmateriaal:
  • Jinko zonnepanelen kunnen op verschillende dakmaterialen worden geïnstalleerd, waaronder dakpannen, leisteen, metaal, bitumen en EPDM. Het montagesysteem moet geschikt zijn voor het specifieke dakmateriaal.
 3. Beschikbare Ruimte:
  • Er moet voldoende ruimte op het dak zijn om de gewenste hoeveelheid zonnepanelen te installeren. Jinko biedt verschillende formaten en vermogens, waardoor er meestal een geschikte optie beschikbaar is, zelfs voor kleinere daken.
 4. Dakoriëntatie en -helling:
  • De oriëntatie (richting) en helling (hoek) van het dak hebben invloed op de energieopbrengst. Zuidgerichte daken met een helling tussen 15 en 40 graden zijn ideaal, maar Jinko zonnepanelen zijn efficiënt genoeg om ook bij minder ideale oriëntaties en hellingen goede prestaties te leveren.
 5. Schaduw:
  • Schaduw van bomen, gebouwen of andere obstakels kan de prestaties van zonnepanelen verminderen. Jinko zonnepanelen maken gebruik van technologieën zoals bypass-diodes om de impact van schaduw te minimaliseren, maar een schaduwvrije installatie is altijd het beste voor maximale opbrengst.
 6. Dakstructuur en -conditie:
  • Het dak moet sterk genoeg zijn om het gewicht van de zonnepanelen en het montagesysteem te dragen. Een structurele inspectie kan nodig zijn om ervoor te zorgen dat het dak in goede staat is en geschikt is voor installatie.
 7. Vergunningen en Regelgeving:
  • In sommige gebieden zijn er specifieke bouwvoorschriften en vergunningen vereist voor de installatie van zonnepanelen. Het is belangrijk om lokale regelgeving te controleren en de benodigde vergunningen aan te vragen.

Hoewel Jinko zonnepanelen op de meeste daken kunnen worden geïnstalleerd, is het essentieel om een professionele zonnepanelen installateur te raadplegen als Zero Power.

 

TEVREDEN KLANTENRealisaties zonnepanelen

Zonnepanelen Meise

Meise

 • 39 QCELLS zonnepanelen full Black 340 Wp
 • 13.260 Wp vermogen
 • Jaarlijks 13 ton C02 besparing
 • Verlaging energiefactuur met €2.917/jaar
Zonnepanelen Schilde

Schilde

 • 36 QCELLS zonnepanelen Black/White 370 Wp
 • 13.320 Wp vermogen
 • Jaarlijks 13,5 ton C02 besparing
 • Verlaging energiefactuur met €2.930,40/jaar
Zonnepanelen Leuven

Leuven

 • 11 LONGI zonnepanelen full black 360 Wp
 • 3.960 Wp vermogen
 • Jaarlijks 4 ton C02 besparing
 • Verlaging energiefactuur met €1.069/jaar
https://www.zeropower.be/wp-content/uploads/2021/11/Zonnepanelen-Antwerpen-1280x1280.webp

Antwerpen

 • 18 LONGI zonnepanelen full Black 360 Wp
 • 6.480 Wp vermogen
 • Jaarlijks circa 6,5 ton C02 besparing
 • Verlaging energiefactuur met €1.749,60/jaar
Zonnepanelen Hasselt

Hasselt

 • 36 QCELLS zonnepanelen SEMI Black 335 Wp
 • 12.060 Wp vermogen
 • Jaarlijks 12 ton C02 besparing
 • Verlaging energiefactuur met €2.653,20/jaar

Over Zero PowerWe hebben meer dan 16 jaar ervaring
met zonnepanelen

https://www.zeropower.be/wp-content/uploads/2018/10/inner_professionals_04.jpg

Over Zero Power

Zero Power is een zeer dynamisch bedrijf waarbij het management sinds 2008 actief is in de zonnepanelen branche. Zoals het betaamd bestuderen we recente marktontwikkelingen op de voet. Ons team van ervaren medewerkers volgt regelmatig opleidingen voor continue bijscholing.  Dit laat toe om oplossingen te kunnen bieden voor alle projecten. We werken effectief om u 24/7 ondersteuning te garanderen.

0123456789001234567890
TOEGEWIJDE MEDEWERKERS
0123456789001234567890
JR ERVARING MET ZONNEPANELEN

Zonnepanelen installaties

https://www.zeropower.be/wp-content/uploads/2018/10/our_services_icon_01.png

Zonnepanelen

https://www.zeropower.be/wp-content/uploads/2018/10/our_services_icon_02.png

Omvormers Zonnepanelen

https://www.zeropower.be/wp-content/uploads/2018/10/our_services_icon_03.png

Montagesystemen

https://www.zeropower.be/wp-content/uploads/2018/10/our_services_icon_04.png

Systeem Monitoring

SAMENSTELLING VAN UW LONGI ZONNEPANELEN INSTALLATIEWerking zonnepanelen

Zonnepanelen
Zonnepanelen zetten zonlicht om in gelijkstroom.
OMVORMER
De omvormer zet zonne-gelijkstroom om in 240V wisselstroom (AC) die geschikt is voor uw huishoudelijke apparaten.
WONING
Uw woning gebruikt elektriciteit in de eerste plaats van zonnepanelen met extra vraag geleverd door het net.
ANALOGE/DIGITALE TELLER
Uw teller meet uw elektriciteitsproductie en -verbruik.
NETWERKAANSLUITING
Het overtollige vermogen wordt teruggeleverd aan het elektriciteitsnet.
ALGEMEEN
Levert een win/win stutatie waarbij u zelf instaat voor stroomvoorziening.

© RESCERT Zonnepanelen Installateur Zero Power. All rights reserved. BE0781.444.470