HomeZonnepanelen Antwerpen

Zonnepanelen Antwerpen

Er zijn verschillende factoren die de beste keuze voor zonnepanelen in Antwerpen bepalen, waaronder:

 1. Het vermogen van de panelen: Dit bepaalt hoeveel elektriciteit de panelen kunnen opwekken. In Antwerpen is de gemiddelde jaarlijkse opbrengst van een zonnepaneel ongeveer 950 kWh per kWp. Het is dus belangrijk om zonnepanelen te kiezen die voldoende vermogen hebben om te voorzien in de behoeften van het huishouden.
 2. Het rendement van de zonnepanelen: Dit is de verhouding tussen de opbrengst van de panelen en de hoeveelheid zonlicht die erop valt. Hoe hoger het rendement, hoe meer elektriciteit de panelen zullen produceren. In Antwerpen is het belangrijk om zonnepanelen te kiezen met een hoog rendement, gezien de gemiddelde hoeveelheid zonlicht in de regio.
 3. De kwaliteit van de panelen: Het is belangrijk om zonnepanelen te kiezen van een gerenommeerde fabrikant, die bekend staat om de kwaliteit en betrouwbaarheid van hun producten. Dit vermindert de kans op storingen en defecten, en verhoogt de levensduur van de panelen.
 4. De prijs van de panelen: De prijs van zonnepanelen kan sterk variëren, afhankelijk van het merk, de kwaliteit, het vermogen en het rendement van de panelen. Het is belangrijk om een goede balans te vinden tussen prijs en kwaliteit, zodat de investering in zonnepanelen rendabel blijft.
 5. Installatie en onderhoud: Het is belangrijk om een professionele installateur te kiezen, die ervaring heeft met het plaatsen van zonnepanelen en bekend is met de lokale wet- en regelgeving. Ook is het belangrijk om regelmatig onderhoud uit te voeren om de levensduur en prestaties van de panelen te optimaliseren.

Bekijkt u de piste van zonnepanelen Antwerpen? Overweegt u een zonnepanelen installateur te Antwerpen inschakelen? Dan is het aangeraden dat u maar beter zonnepanelen koopt van kwalitaitieve merken. Een voorbeeld hiervan zijn TIER-1 zonnepanelen van producenten Longi, Qcells, SolarWatt en REC. Deze topmerken garanderen  een optimale werking en lange levensduur van minstens van 25 jaar. Toch hebben alle merken specifieke karakteristieken en kenmerken. Bij Zeropower.be lichten we nadrukkelijk de merken Longi, Qcells, SolarWatt en REC toe. Zo kunt u met beredeneerde informatie een beslissing maken tussen deze merken. Een foute beslissing kan u niet nemen, want deze TIER-1 zonnepanelen zijn eigenlijk stuk voor stuk de beste zonnepanelen merken.

Zonnepanelen Antwerpen
Zonnepanelen installateur Antwerpen
Zonnepanelen installateur Antwerpen

Uw zonnepanelen installateur Antwerpen

Vandaag de dag kunt u uit honderden merken van zonnepanelen kiezen in Antwerpen. Uw zonnepanelen installateur in Antwerpen Zeropower.be raadt altijd aan een kwalitatief merk te laten plaatsen. Meer bepaald TIER-1 merken. Dit zijn merken van zonnepanelen die tot de top in de markt behoren en voortreffelijk scoren in rapporten en testen. Onze selectie Sunpower, REC, SolarWatt, Qcells als Longi behoren tot dit topsegment. Bij deze merken kan u zeker zijn van een uitstekende kwaliteit en ook ondersteuning moest er toch een probleem zijn. Door te kiezen voor een kwalitatief merk van zonnepanelen kiest u voor een langere levensduur en zekerheid. Vanzelfsprekend  zijn deze panelen over het algemeen net iets duurder dan andere zonnepanelen van TIER-1 & TIER-2, maar op middellange termijn verdient u de meer investering zeker terug.

Tier-1 zonnepanelen zijn zonnepanelen van hoge kwaliteit en betrouwbaarheid. De term “Tier-1” wordt vaak gebruikt in de zonne-energiesector om de meest gerenommeerde fabrikanten van zonnepanelen aan te duiden. Deze fabrikanten zijn meestal grote bedrijven die al langere tijd actief zijn in de zonne-energiesector en die een sterke financiële positie hebben. Tier-1 fabrikanten hebben doorgaans een verticaal geïntegreerde productieketen, wat betekent dat ze alle belangrijke componenten van de zonnepanelen in-house produceren en onder controle hebben.

De criteria voor het bepalen van een Tier-1 status zijn niet officieel vastgesteld, maar er zijn enkele gemeenschappelijke kenmerken die de meeste Tier-1 fabrikanten delen. Dit zijn onder andere:

 • Financiële stabiliteit: Tier-1 fabrikanten hebben een sterke financiële positie en hebben een bewezen staat van dienst op het gebied van winstgevendheid en groei.
 • Verticale integratie: Tier-1 fabrikanten hebben meestal een verticaal geïntegreerde productieketen, wat betekent dat ze de belangrijkste componenten van de zonnepanelen in-house produceren, zoals de zonnecellen, de glazen voorkant, de EVA-folie, het frame en de bekabeling.
 • Kwaliteit en betrouwbaarheid: Tier-1 fabrikanten hebben een reputatie opgebouwd voor het leveren van zonnepanelen van hoge kwaliteit en betrouwbaarheid, die voldoen aan de strengste internationale normen en certificeringen.
 • Omzet: Tier-1 fabrikanten hebben meestal een hoge omzet en een sterke aanwezigheid op de wereldwijde zonne-energiemarkt.

Het is belangrijk om te onthouden dat het hebben van een Tier-1 status niet automatisch betekent dat een zonnepaneel van een bepaalde fabrikant geschikt is voor elke situatie. Het is nog steeds belangrijk om de specificaties en prestaties van het paneel te bekijken en te vergelijken met andere beschikbare opties voordat u een keuze maakt.

Een professionele zonnepaneel installateur in Antwerpen plaatst enkel topmerken

Hoe u een professionele zonnepanelen installateur herkent? Wel, een professional werkt met toonaangevende merken van topkwaliteit. Zweert een installateur bij Qcells, Longi, REC of SolarWatt, dan geeft hij alvast aan resoluut te kiezen voor kwaliteit en service. Vraag daarom ook steeds aan uw installateur met welke merken van zonnepanelen hij werkt. Werkt de leverancier met minderwaardige materialen of merkloze zonnepanelen, dan kiest u beter voor een andere partij. Zonnepanelen van topmerken presteren niet enkel beter, u geniet er ook van een veel langere garantie.

Zo, we hebben u nu heel wat meegegeven over enkele topmerken van zonnepanelen die op de markt verkrijgbaar zijn. Dit zijn niet de enige kwalitatieve merken op de markt, maar kiest u voor Qcells, SolarWatt, Longi of REC dan bent u wel zeker. In aankoop zijn deze panelen net iets duurder, maar de zekerheid van een goed bedrijf is ook heel wat waard. In combinatie met een geschikte zonnepaneel installateur zoals Zero Power beschikt u zo over het complete plaatje.

Bij ons kiest u  voor een zonnepanelen installateur die kwalitatieve zonnepanelen plaatsen en daar geen toegevingen op doen.  Kies voor zowel topmerken van zonnepanelen als een topinstallateur en u zit voor jaren goed met uw zonnepanelen. Bent u tevreden van de installatie kan u een onderhoudscontract aangaan om de zonnepanelen regelmaat te reinigen. U kan dit natuurlijk ook zelf met een zachte borstel en osmose- of regenwater.  Ook topmerken als Longi, Qcell, SolarWatt en Rec hebben toch 1 keer per jaar een onderhoud nodig. Als u in goede handen bent en tevreden bent, kunt u dit in één keer regelen.

Gemeenten zonnepanelen Antwerpen:

1. Zonnepanelen Aartselaar
2. Zonnepanelen Antwerpen stad
3. Zonnepanelen Arendonk
4. Zonnepanelen Baarle-Hertog
5. Zonnepanelen Balen
6. Zonnepanelen Beerse
7. Zonnepanelen Berlaar
8. Zonnepanelen Boechout
9. Zonnepanelen Bonheiden
10. Zonnepanelen Boom
11. Zonnepanelen Bornem
12. Zonnepanelen Borsbeek
13. Zonnepanelen Brasschaat
14. Zonnepanelen Brecht
15. Zonnepanelen Dessel
16. Zonnepanelen Duffel
17. Zonnepanelen Edegem
18. Zonnepanelen Essen
19. Zonnepanelen Geel (stad)
20. Zonnepanelen Grobbendonk
21. Zonnepanelen Heist-op-den-Berg
22. Zonnepanelen Hemiksem
23. Zonnepanelen Herentals (stad)
24. Zonnepanelen Herenthout
25. Zonnepanelen Herselt
26. Zonnepanelen Hoogstraten (stad)
27. Zonnepanelen Hove
28. Zonnepanelen Hulshout
29. Zonnepanelen Kalmthout
30. Zonnepanelen Kapellen
31. Zonnepanelen Kasterlee
32. Zonnepanelen Kontich
33. Zonnepanelen Laakdal
34. Zonnepanelen Lier (stad)
35. Zonnepanelen Lille
36. Zonnepanelen Lint
37. Zonnepanelen Malle
38. Zonnepanelen Mechelen (stad)
39. Zonnepanelen Meerhout
40. Zonnepanelen Merksplas
41. Zonnepanelen Mol
42. Zonnepanelen Mortsel (stad)
43. Zonnepanelen Niel
44. Zonnepanelen Nijlen
45. Zonnepanelen Olen
46. Zonnepanelen Oud-Turnhout
47. Zonnepanelen Putte
48. Zonnepanelen Puurs
49. Zonnepanelen Ranst
50. Zonnepanelen Ravels
51. Zonnepanelen Retie
52. Zonnepanelen Rijkevorsel
53. Zonnepanelen Rumst
54. Zonnepanelen Schelle
55. Zonnepanelen Schilde
56. Zonnepanelen Schoten
57. Zonnepanelen Sint-Amands
58. Zonnepanelen Sint-Katelijne-Waver
59. Zonnepanelen Stabroek
60. Zonnepanelen Turnhout (stad)
61. Zonnepanelen Vorselaar
62. Zonnepanelen Vosselaar
63. Zonnepanelen Westerlo
64. Zonnepanelen Wijnegem
65. Zonnepanelen Willebroek
66. Zonnepanelen Wommelgem
67. Zonnepanelen Wuustwezel
68. Zonnepanelen Zandhoven
69. Zonnepanelen Zoersel
70. Zonnepanelen Zwijndrecht

Meer info over zonnepanelen in Antwerpen?

Voor meer info over het plaatsen van zonnepanelen te Antwerpen kunt u contact opnemen of een offerte aanvragen.

TEVREDEN KLANTENRealisaties zonnepanelen

Zonnepanelen Meise

Meise

 • 39 QCELLS zonnepanelen full Black 340 Wp
 • 13.260 Wp vermogen
 • Jaarlijks 13 ton C02 besparing
 • Verlaging energiefactuur met €2.917/jaar
Zonnepanelen Schilde

Schilde

 • 36 QCELLS zonnepanelen Black/White 370 Wp
 • 13.320 Wp vermogen
 • Jaarlijks 13,5 ton C02 besparing
 • Verlaging energiefactuur met €2.930,40/jaar
Zonnepanelen Leuven

Leuven

 • 11 LONGI zonnepanelen full black 360 Wp
 • 3.960 Wp vermogen
 • Jaarlijks 4 ton C02 besparing
 • Verlaging energiefactuur met €1.069/jaar
https://www.zeropower.be/wp-content/uploads/2021/11/Zonnepanelen-Antwerpen-1280x1280.webp

Antwerpen

 • 18 LONGI zonnepanelen full Black 360 Wp
 • 6.480 Wp vermogen
 • Jaarlijks circa 6,5 ton C02 besparing
 • Verlaging energiefactuur met €1.749,60/jaar
Zonnepanelen Hasselt

Hasselt

 • 39 QCELLS zonnepanelen full Black 340 Wp
 • 13.260 Wp vermogen
 • Jaarlijks 13 ton C02 besparing
 • Verlaging energiefactuur met €2.653,20/jaar

Over Zero PowerWe hebben meer dan 16 jaar ervaring
met zonnepanelen

Zonnepaneel installateur Antwerpen

Over Zero Power

Zero Power is een jong en dynamisch bedrijf waarbij het management sinds 2008 actief is in de zonnepanelen branche. Zoals het betaamd bestuderen we recente marktontwikkelingen op de voet. Ons team van ervaren medewerkers volgt regelmatig opleidingen voor continue bijscholing.  Dit laat toe om oplossingen te kunnen bieden voor alle projecten. We werken effectief om u 24/7 ondersteuning te garanderen.

0123456789001234567890
TOEGEWIJDE MEDEWERKERS
0123456789001234567890
JR ERVARING MET ZONNEPANELEN

Zonnepanelen installatie Antwerpen

https://www.zeropower.be/wp-content/uploads/2018/10/our_services_icon_01.png

Zonnepanelen

https://www.zeropower.be/wp-content/uploads/2018/10/our_services_icon_02.png

Omvormers Zonnepanelen

https://www.zeropower.be/wp-content/uploads/2018/10/our_services_icon_03.png

Montagesystemen

https://www.zeropower.be/wp-content/uploads/2018/10/our_services_icon_04.png

Systeem Monitoring

WAT WE VERWEZENLIJKENWerking zonnepanelen

Zonnepanelen
Zonnepanelen zetten zonlicht om in gelijkstroom.
OMVORMER
De omvormer zet zonne-gelijkstroom om in 240V wisselstroom (AC) die geschikt is voor uw huishoudelijke apparaten.
WONING
Uw woning gebruikt elektriciteit in de eerste plaats van zonnepanelen met extra vraag geleverd door het net.
ANALOGE/DIGITALE TELLER
Uw teller meet uw elektriciteitsproductie en -verbruik.
NETWERKAANSLUITING
Het overtollige vermogen wordt teruggeleverd aan het elektriciteitsnet.
ALGEMEEN
Levert een win/win stutatie waarbij u zelf instaat voor stroomvoorziening.

KostcalculatorBereken terugverdientijd

Stap 1
Geef de details in van uw verbruik
Stap 2
Ontvang een ruwe schatting
Stap 3
Laat uw contactgegevens na
Stap 4
Wij nemen contact met u op
LET’S ENERGIZE TODAYinfo@zeropower.be
OPENINGSUREN
Ma - Vrij 9.00 - 17.00u
LOCATIE
Grauwmeer 1/63 bus 2 3001 Leuven

Kies uw Taal

tel:+32 488 80 44 35
info@zeropower.be
Rescert installateur Zero Power

Certificaatnummer: 07252

© RESCERT Zonnepanelen Installateur Zero Power. All rights reserved. BE0781.444.470