HomeBelinus zonnepanelen

Belinus zonnepanelen

Belinus zonnepanelen kopen of plaatsen? Wist u dat er ook zonnepanelen in België worden gemaakt? De Belinus zonnepanelen worden effectief ontwikkeld in België. De hoofdzetel is gevestigd in Leuven en op korte tijd hebben ze al een en mooi bedrijf uitgebouwd. Ondertussen zijn de Belinus zonnepanelen in meer dan 30 landen verkrijgbaar. Alle R&D, de ontwikkeling en distributie van deze zonnepanelen vindt in België plaats. Het opvallendste aan de Belinus zonnepanelen? Ongetwijfeld de pekzwarte zonnemodules die meteen in het oog springen. Het gaat dan ook om stijlvolle zonnepanelen die bij heel wat installateurs van zonnepanelen populair zijn. De voorbije jaren kende het merk Belinus een steile opmars en deze zonnepanelen behoren technologisch tot het neusje van de zalm.

Waarom mensen kiezen voor Belinus zonnepanelen?

Er zijn heel wat goede redenen om te kiezen voor Belinus zonnepanelen. We sommen de belangrijkste op:

 • De Belinus zonnepanelen zitten boordevol innovatie en futuristische technologie.
 • In de Belinus zonnepanelen wordt enkel gebruik gemaakt van de BE.WAFFER technologie. Enkel op deze manier kunnen de ultrazwarte zonnecellen geproduceerd worden die Belinus gebruikt.
 • Als sinds 2020 zijn ze aan de slag met de PERC-technologie.
 • Op Belinus zonnepanelen wordt wereldwijd maar liefst 30 jaar garantie geboden. Een unicum want er is geen enkele fabrikant die momenteel deze garantie biedt.

De Belinus zonnepanelen hebben het hoogste DC-vermogen op de markt. Deze panelen garanderen maar liefst 90% DC-vermogen en dit gedurende 25 jaar. Een garantie die ze nergens anders kunnen bieden. Zelfs na 30 jaar wordt er nog 88% vermogen gegarandeerd. Met deze panelen zit u dus de komende jaren goed. Tevens geniet u van een garantie op alle mogelijke gebreken en dit gedurende 30 jaar. Ook dat doet geen enkele andere speler op de markt Belinus na. Doet er zich toch een probleempje voor, dan is de nabijheid van Belinus zeker een voordeel. De Belinus zonnepanelen worden razendsnel vervangen. Bovendien wordt u gecompenseerd voor elk paneel. Heel wat installateurs van zonnepanelen werken ondertussen met de Belinus zonnepanelen. Zo wordt u steeds snel verder geholpen en bent u zeker van een kwalitatieve service. Het bedrijf geniet een uitstekende reputatie.

Belinus zonnepanelen
https://www.zeropower.be/wp-content/uploads/2022/04/Belinus.webp
SunPower-zonnepanelen-kopen
SunPower-zonnepanelen-kopen

Enkele interessante weetjes over de Belinus zonnepanelen

 • Een onklopbare all-in-one garantie
  Op de Belinus zonnepanelen krijgt u maar liefst 30 jaar thuisgarantie. Zo zit u 30 jaar volledig sfeer. Elk onderdeel van de Belinus zonnepanelen is met zorg gefabriceerd en voldoet aan de hoogste standaarden.
 • Duurzame producten
  Alle onderdelen van dit zonnepanelen worden gemaakt in Tier 1 fabrieken. Deze fabrieken werken met zonnepanelen op hun dak, waardoor ze uiterst duurzaam produceren. Belinus zonnepanelen worden dus verantwoord geproduceerd.
 • Energie-efficiënte productie
  Meer dan 60% van de energie die nodig is om de Belinus zonnepanelen te produceren is afkomstig van duurzame energie. De productiefaciliteiten worden verwarmd met geothermische energie.
 • Europese grondstoffen
  Alle grondstoffen die worden gebruik komen van Europese bronnen of worden in eigen huis ontwikkeld.

Welke zonnepanelen heeft Belinus beschikbaar

Momenteel heeft Belinus twee verschillende types beschikbaar. Beide maken ze gebruik van de BE.WAFFER M7 Ultra Black technologie. Hierdoor worden volledig zwarte zonnepanelen bekomen. Het gaat om een ultra zwarte zonnecel die 99,7% van het beschikbare zonlicht absorbeert. Uitzonderlijk op de markt. Het betekent dan ook een enorme stap voorwaarts ten opzichte van heel wat andere zonnepanelen Omdat er wordt gebruik gemaakt van zwart silicium wordt er meer energie opgewekt dan met de zonnecellen met coating. Er wordt immers minder licht weerkaatst. Bovendien functioneren deze zonnecellen beter wanneer de zon in een hoek staat. De Belinus Ultra Black zonnemodules van de Belinus zonnepanelen hebben bovendien een mooie uitstraling, waardoor ze op elk dak tot hun recht komen. Zeker bij zichtbare daken ogen ze een stuk stijlvoller dan heel wat andere zonnepanelen.

De beschikbare modellen:

M7 ULTRA BLACK 380W

Dit gitzwarte zonnepaneel van Belinus is een toppresteerder. Door de kleurverschillen te elimineren boekt u met dit zonnepaneel al snel 5% meer rendement ten opzichte van andere zonnepanelen. De DLAR glass coating doet daar nog eens 5% rendement bovenop. Verder mag u er op rekenen dat alle onderdelen van dit paneel komen van Bloomberg Tier 1 producenten. Een garantie op kwaliteit en degelijkheid. Het gaat om Europese kwaliteit van een Belgische fabrikant met een uitstekende reputatie. Op deze panelen krijgt u maar liefst 30 jaar garantie.

M7 ULTRA BLACK GLASGLAS BIFACIAL 380W

Dit gitzwarte zonnepaneel van Belinus is een toppresteerder. Door de kleurverschillen te elimineren boekt u met dit zonnepaneel al snel 5% meer rendement ten opzichte van andere zonnepanelen. De DLAR glass coating doet daar nog eens 5% rendement bovenop. Het reflecterende licht van de Bifacial-technologie levert spectaculair meer rendement op. U mag rekenen op een rendementswinst tussen de 10 en 30%. Het gaat om veilige zonnepanelen waarbij enkel onderdelen van Bloomberg Tier 1 producenten worden gebruikt. Het gaat om zonnepanelen van Europese kwaliteit.

Het gamma van Belinus mag dan eerder beperkt zijn, dat betekent niet dat ze niet tot de betere zonnepanelen op de markt behoren. Deze panelen zijn werkelijk uitstekend en leveren een zeer goed rendement.

Waarom kiezen voor Belinus glas/glas zonnepanelen?

Met zonne-energie, zoals met veel dingen, “krijg je waar je voor betaalt”. Niet alle zonnesystemen zijn identiek. De kwaliteit van de technologie is op de lange termijn van belang. De duurzaamheid, betrouwbaarheid en efficiëntie van zonnepanelen kan per fabrikant sterk verschillen. Als u genoegen neemt met conventionele panelen die mogelijk minder uit eigen zak kosten, kunt u na verloop van tijd gemiddelde (of ondergemiddelde) resultaten verwachten en minder besparingen.

Een paneel van hogere kwaliteit zoals BELINUS kost misschien iets meer vooraf, maar u zult op de lange termijn meer voorspelbare prestaties zien. BELINUS zonnepanelen wekken meer energie op, gaan langer mee, worden gedekt door een sterkere garantie en zijn duurzamer geproduceerd dan conventionele panelen. Dit betekent dat zonnepanelen van BELINUS een groter deel van uw elektriciteitsrekening zullen compenseren, waardoor u meer bespaart, en dit met de gemoedsrust die u verwacht van een product van topkwaliteit.

TEVREDEN KLANTENRealisaties zonnepanelen

Zonnepanelen Meise

Meise

 • 39 QCELLS zonnepanelen full Black 340 Wp
 • 13.260 Wp vermogen
 • Jaarlijks 13 ton C02 besparing
 • Verlaging energiefactuur met €2.917/jaar
Zonnepanelen Schilde

Schilde

 • 36 QCELLS zonnepanelen Black/White 370 Wp
 • 13.320 Wp vermogen
 • Jaarlijks 13,5 ton C02 besparing
 • Verlaging energiefactuur met €2.930,40/jaar
Zonnepanelen Leuven

Leuven

 • 11 LONGI zonnepanelen full black 360 Wp
 • 3.960 Wp vermogen
 • Jaarlijks 4 ton C02 besparing
 • Verlaging energiefactuur met €1.069/jaar
https://www.zeropower.be/wp-content/uploads/2021/11/Zonnepanelen-Antwerpen-1280x1280.webp

Antwerpen

 • 18 LONGI zonnepanelen full Black 360 Wp
 • 6.480 Wp vermogen
 • Jaarlijks circa 6,5 ton C02 besparing
 • Verlaging energiefactuur met €1.749,60/jaar
Zonnepanelen Hasselt

Hasselt

 • 36 QCELLS zonnepanelen SEMI Black 335 Wp
 • 12.060 Wp vermogen
 • Jaarlijks 12 ton C02 besparing
 • Verlaging energiefactuur met €2.653,20/jaar

Over Zero PowerWe hebben meer dan 16 jaar ervaring
met zonnepanelen

https://www.zeropower.be/wp-content/uploads/2022/03/Zonnepanelen-SunPower.webp

Over Zero Power

Zero Power is een jong en dynamisch bedrijf waarbij het management sinds 2008 actief is in de zonnepanelen branche. Zoals het betaamd bestuderen we recente marktontwikkelingen op de voet. Ons team van ervaren medewerkers volgt regelmatig opleidingen voor continue bijscholing.  Dit laat toe om oplossingen te kunnen bieden voor alle projecten. We werken effectief om u 24/7 ondersteuning te garanderen.

0123456789001234567890
TOEGEWIJDE MEDEWERKERS
0123456789001234567890
JR ERVARING MET ZONNEPANELEN

Zonnepanelen installaties

https://www.zeropower.be/wp-content/uploads/2018/10/our_services_icon_01.png

Zonnepanelen

https://www.zeropower.be/wp-content/uploads/2018/10/our_services_icon_02.png

Omvormers Zonnepanelen

https://www.zeropower.be/wp-content/uploads/2018/10/our_services_icon_03.png

Montagesystemen

https://www.zeropower.be/wp-content/uploads/2018/10/our_services_icon_04.png

Systeem Monitoring

SAMENSTELLING VAN UW SOLARWATT ZONNEPANELEN INSTALLATIEWerking zonnepanelen

Zonnepanelen
Zonnepanelen zetten zonlicht om in gelijkstroom.
OMVORMER
De omvormer zet zonne-gelijkstroom om in 240V wisselstroom (AC) die geschikt is voor uw huishoudelijke apparaten.
WONING
Uw woning gebruikt elektriciteit in de eerste plaats van zonnepanelen met extra vraag geleverd door het net.
ANALOGE/DIGITALE TELLER
Uw teller meet uw elektriciteitsproductie en -verbruik.
NETWERKAANSLUITING
Het overtollige vermogen wordt teruggeleverd aan het elektriciteitsnet.
ALGEMEEN
Levert een win/win stutatie waarbij u zelf instaat voor stroomvoorziening.
LET’S ENERGIZE TODAYinfo@zeropower.be
OPENINGSUREN
Ma - Vrij 9.00 - 17.00u
LOCATIE
Grauwmeer 1/63 bus 2 3001 Leuven

Kies uw Taal

tel:+32 488 80 44 35
info@zeropower.be
Rescert installateur Zero Power

Certificaatnummer: 07252

© RESCERT Zonnepanelen Installateur Zero Power. All rights reserved. BE0781.444.470