HomeBeste TIER-1 zonnepanelen merken

Beste TIER-1 zonnepanelen merken

Wilt u zonnepanelen kopen of plaatsen en op zoek naar de beste TIER-1 zonnepanelen merken? Dan koopt u maar beter zonnepanelen van toonaangevende merken zolas Longi, Qcells, SolarWatt en REC. Deze kwalitatieve merken garanderen een optimale werking en lange levensduur van 25-30 jaar. Toch hebben alle merken specifieke eigenschappen en kenmerken. Wij zoomen in dit artikel wat dieper in op de merken Longi, Qcells, SolarWatt en REC. Zo kunt u weloverwogen een beslissing nemen tussen deze merken. Fout kan u niet beslissen, want deze TIER-1 zonnepanelen zijn eigenlijk stuk voor stuk topmerken.

Beste TIER-1 Zonnepanelen Merken
QCELLS-zonnepanelen

QCELLS zonnepanelen

Qcells zonnepanelen werden in een recent verleden in Duitsland gefabriceerd, maar ondertussen is het bedrijf overgenomen door de Zuid-Koreaanse moedermaatschappij Hanwha. De naam werd ook omgedoopt tot Hanwha Qcells. Tegenwoordig vindt de productie van alle zonnepanelen plaats in Zuid-Korea, Maleisië en de Verenigde Staten.

Longi Solar Zonnepanelen

LONGI zonnepanelen

Kiezen voor zonnepanelen van Longi Solar is kiezen voor kwalitatieve monokristallijne zonnepanelen van topkwaliteit. Longi is de wereldleider op het vlak van mono zonnecellen en -panelen. Het merk komt dan ook veelvuldig voor en staat garant voor een optimaal rendement. Heel wat mensen kiezen dan ook bewust voor deze toonaangevende en gespecialiseerde speler.

SolarWatt zonnepanelen

SolarWatt zonnepanelen

SolarWatt is een gekend merk op het vlak van zonnepanelen. SolarWatt is alvast één van de beste merken op de markt. SolarWatt staat voor Duitse degelijkheid en op kwaliteit worden bij deze fabrikant geen toegevingen gedaan. Het bedrijf beheert het volledige productieproces van A tot Z. Hoge standaarden zijn dan ook de norm. Het is wel geen TIER-1 zonnepanelen merk.

https://www.zeropower.be/wp-content/uploads/2021/12/REC-Solar-zonnepanelen.webp

REC zonnepanelen

Kiezen voor REC zonnepanelen is kiezen voor een Noors bedrijf. De zonnepanelen worden echter geproduceerd in Singapore. Het bedrijf bestaat al sinds 1996 en is uitgegroeid tot een volautomatische fabriek met toonaangevende faciliteiten.

REC zonnepanelen behoren zonder twijfel tot de beste zonnepanelen op de markt.

Zonnepanelen installatie
Zonnepanelen installatie

Waarom kiezen voor een TIER-1 zonnepanelen merk?

Er zijn tientallen zoniet honderden merken van zonnepanelen op de markt. Wij raden altijd aan voor een kwalitatief merk te kiezen. Het gaat dan om TIER-1 merken. Dit zijn merken van zonnepanelen die tot de top in de markt behoren en uitstekend scoren in rapporten en testen. Zowel REC, SolarWatt, Qcells als Longi behoren tot dit selecte topclubje. Bij deze merken kan u zeker zijn van een uitstekende kwaliteit en ook ondersteuning moest er toch een probleem zijn. Door te kiezen voor een kwalitatief merk van zonnepanelen kiest u voor een langere levensduur en zekerheid. Akkoord, vaak zijn deze panelen net iets duurder dan andere zonnepanelen, maar op middellange termijn verdient u de meerkost zeker terug.

Als professionele zonnepanelen installateur werken we enkel met de beste zonnepanelen merken

Hoe u een professionele zonnepanelen installateur herkent? Wel, een professional werkt met toonaangevende merken van topkwaliteit. Zweert een installateur bij Qcells, Longi, REC of SolarWatt, dan geeft hij alvast aan resoluut te kiezen voor kwaliteit en service. Vraag daarom ook steeds aan uw installateur met welke merken van zonnepanelen hij werkt. Werkt de leverancier met minderwaardige materialen of merkloze zonnepanelen, dan kiest u beter voor een andere partij. Zonnepanelen van topmerken presteren niet enkel beter, u geniet er ook van een veel langere garantie.

Zo, we hebben u nu heel wat meegegeven over enkele topmerken van zonnepanelen die op de markt verkrijgbaar zijn. Dit zijn niet de enige kwalitatieve merken op de markt, maar kiest u voor Qcells, SolarWatt, Longi of REC dan bent u wel zeker. In aankoop zijn deze panelen net iets duurder, maar de zekerheid van een goed bedrijf is ook heel wat waard. In combinatie met een geschikte installateur zoal Zero Power beschikt u zo over het complete plaatje.

Bij ons kiest u  voor zonnepanelen installateurs die kwalitatieve zonnepanelen plaatsen en daar geen toegevingen op doen.  Kies voor zowel topmerken van zonnepanelen als een topinstallateur en u zit voor jaren goed met uw zonnepanelen. Bent u tevreden van de installatie, dan kan het ook de moeite waard zijn meteen een onderhoudscontract af te sluiten met de installateur. Ook topmerken als Longi, Qcell, SolarWatt en Rec hebben toch 1 keer per jaar een onderhoud nodig. Als u in goede handen bent en tevreden bent, kunt u dit in één keer regelen. Waarom zou u het niet doen?

TEVREDEN KLANTENRealisaties zonnepanelen

Zonnepanelen Meise

Meise

 • 39 QCELLS zonnepanelen full Black 340 Wp
 • 13.260 Wp vermogen
 • Jaarlijks 13 ton C02 besparing
 • Verlaging energiefactuur met €2.917/jaar
Zonnepanelen Schilde

Schilde

 • 36 QCELLS zonnepanelen Black/White 370 Wp
 • 13.320 Wp vermogen
 • Jaarlijks 13,5 ton C02 besparing
 • Verlaging energiefactuur met €2.930,40/jaar
Zonnepanelen Leuven

Leuven

 • 11 LONGI zonnepanelen full black 360 Wp
 • 3.960 Wp vermogen
 • Jaarlijks 4 ton C02 besparing
 • Verlaging energiefactuur met €1.069/jaar
https://www.zeropower.be/wp-content/uploads/2021/11/Zonnepanelen-Antwerpen-1280x1280.webp

Antwerpen

 • 18 LONGI zonnepanelen full Black 360 Wp
 • 6.480 Wp vermogen
 • Jaarlijks circa 6,5 ton C02 besparing
 • Verlaging energiefactuur met €1.749,60/jaar
Zonnepanelen Hasselt

Hasselt

 • 39 QCELLS zonnepanelen full Black 340 Wp
 • 13.260 Wp vermogen
 • Jaarlijks 13 ton C02 besparing
 • Verlaging energiefactuur met €2.653,20/jaar
LET’S ENERGIZE TODAYinfo@zeropower.be
OPENINGSUREN
Ma - Vrij 9.00 - 17.00u
LOCATIE
Grauwmeer 1/63 bus 2 3001 Leuven

Kies uw Taal

tel:+32 488 80 44 35
info@zeropower.be
Rescert installateur Zero Power

Certificaatnummer: 07252

© RESCERT Zonnepanelen Installateur Zero Power. All rights reserved. BE0781.444.470