HomeWarmtepomp installateur Begijnendijk – Warmtepompen Begijnendijk

Warmtepompen Begijnendijk

Kijkt u uit naar een warmtepomp in Begijnendijk laten plaatsen en heeft u advies nodig van warmtepomp installateur werkzaam te Begijnendijk? Zero Power is de warmtepompinstallateur die u nodig hebt! Vraag hier uw gratis offerte aan voor een warmtepomp installatie te Begijnendijk.

Warmtepompen in Begijnendijk worden steeds populairder. Ze vormen een duurzame manier van verwarmen, werken samen met zonnepanelen en zorgen voor voordelige energie. Er zijn heel wat merken van warmtepompen op de markt, maar wil u zeker zijn dat deze jaren meegaan, dan kiest u maar beter voor A-merken. Met warmtepompen van Daikin en Panasonic zit u altijd goed. wij vertellen u graag meer over deze topmerken, stellen u de verschillende modellen voor en vertellen u waarom een keuze voor Daikin of Panasonic op langere termijn voordeliger is. Durf te investeren in kwaliteit, daar plukt u al na enkele jaren de vruchten van.

Warmtepompen Begijnendijk
Daikin warmtepomp

Daikin warmtepompen

Daikin warmtepompen staan garant voor kwaliteit. Het Japans bedrijf is al jaren gespecialiseerd in airco’s en warmtepompen. In hun vestiging in Oostende ontwikkelen ze nieuwe technologieën die hun weg vinden in de warmtepompen. Deze fabrikant staat dan ook garant voor topkwaliteit, een duurzame productie en een stevige garantie. De productie van de pompen zit in Oostende en heel wat installateurs zweren bij dit topmerk. U mag dan ook altijd zeker zijn van een piekfijne installatie en een vlekkeloze ondersteuning. Bovendien is ook de technologie rond de warmtepomp van de hoogste kwaliteit. Investeert u in Daikin, dan investeert u trouwens in de eigen economie, want ze stellen heel wat mensen regionaal te werk.

Welke types warmtepompen heeft Daikin?

Kiest u voor een warmtepomp van Daikin, dan heeft u de keuze uit verschillende types:

  • Met een lucht-lucht warmtepomp van Daikin onttrekt u de warmte aan de buitenlucht. Deze warme lucht wordt in de woning geblazen. Omgedraaid kan ook, waardoor uw warmtepomp van Daikin als een airco functioneert. Een buitenunit wordt hier steeds gecombineerd met één of meerdere binnenunits. De bekendste modellen van Daikin zijn de Stylish, Emura, Perfera en de Ururu Sarara. Dit zijn stuk voor stuk wandmodellen, maar ook inbouwmodellen zijn mogelijk.
  • Lucht-water warmtepompen vormen een alternatief. Hiermee wordt warmte onttrokken aan de buitenlucht, waarna deze via een watercircuit naar uw warmteafgiftesysteem wordt gevoerd. Bij Daikin zijn er 2 varianten beschikbaar:
  • Daikin Altherma 3 R, lagetemperatuurwarmtepompen die vaak in nieuwbouw worden gebruikt.
  • Daikin Altherma 3 H HT, hogetemperatuurwarmtepompen die beter tot hun recht komen in renovatieprojecten.

Beide systemen zijn trouwens geschikt om sanitair water te verwarmen.

  • Geothermische warmtepompen van Daikin halen dan weer warmte uit de grond via een captatienet. Deze warmte wordt gebruikt om uw centrale verwarming op te warmen. Deze pompen van Daikin zitten net wat complexer in elkaar.
  • Daikin heeft ook water-waterwarmtepompen die warmte onttrekken aan dieper gelegen grondwater. Hier zijn grondboringen voor nodig en voor particulier gebruik zijn deze amper in gebruik.

Wat kost een Daikin warmtepomp me?

De kost van een warmtepomp hangt van een aantal factoren af. Over het algemeen kunnen we stellen dat lucht-lucht warmtepompen zo’n 1.000 euro kosten. Een lucht-warmtepomp is al een stuk duurder en kost om en bij de 6.000 euro. Een warmtepomp voor voor sanitair water kost zo’n 3.000 euro. Dan zijn er ook nog hybride modellen van om en bij de 6.000 euro. Lucht-water warmtepompen kosten dan weer zo’n 10.000 euro. Een geothermische pomp kost al snel 12.000 euro. Daikin warmtepompen zijn net wat duurder dan gewone merken, maar de kwaliteit en duurzaamheid van Daikin is dan ook een stuk sterker dan van heel wat B-merken. Uiteraard is de prijs van de warmtepomp zelf niet het enige waar u rekening mee moet houden als u een Daikin warmtepomp koopt.

Ook het vermogen van de Daikin warmtepomp bepaalt mee de prijs. Daikin warmtepompen zijn verkrijgbaar met verschillende vermogens en hoe meer vermogen, hoe duurder de warmtepomp. Het optimale vermogen kan een installateur voor u bepalen en dit hangt samen met de ruimte die verwarmd dient te worden. Te veel vermogen heeft ook geen nut. Hoe beter uw woning is geïsoleerd is, hoe lager het vermogen dat nodig is.

Naast de kost van de warmtepomp van Daikin zelf, moet u ook rekening houden met de installatiekost. De hangt samen met de lengte van de leidingen tussen de buiten- en binnenunit en het aantal sanitaire aansluitingen.

De populairste modellen van Daikin

  • Daikin Altherma lucht/water warmtepomp Kiest u voor de Daikin Altherma 3 R, dan geniet u van een geweldig comfort en rendement. Deze warmtepompen zijn perfect voor in een nieuwbouw en gaan uitstekend samen met vloerverwarming of radiatoren met een lage temperatuur. Deze Daikin warmtepompen zijn specifiek afgestemd op het klimaat van bij ons. Deze pompen beschikken over een energiescore van A++ en worden voor 75% aangedreven door 75% hernieuwbare energie. Wenst u nog meer te besparen, dan is de combinatie met zonnepanelen perfect. Met de handige app van Daikin valt uw warmtepomp ook makkelijk met uw smartphone te besturen.

De Altherma 3H is dan weer de perfecte oplossing voor renovatieprojecten. Het is ideaal voor mensen die van een traditionele ketel of verwarmingssysteem willen overstappen naar een meer duurzame manier van verwarmen.

Uiteraard zijn er nog tal van andere modellen beschikbaar. Grasduin zeker eens door het aanbod en laat u investeren. Er zijn prachtige wandmodellen. Van exemplaren die amper opvallen tot ware eyecatchers in uw interieur.

Hoe snel kunt u een investering in een warmtepomp terugverdienen?

Een hybride warmtepomp van Daikin kan u op 10 jaar tijd al terugverdienen, zeker als u aanzienlijk wat gas verbruikt. In heel wat gevallen heeft u uw Daikin warmtepomp al binnen de 7 jaar terugverdiend. Hoe hoger uw verbruik, hoe sneller u uw investering kunt recupereren.

https://www.zeropower.be/wp-content/uploads/2021/12/Warmtepompen-Panasonic.webp

Panasonic warmtepompen

Panasonic is een andere toonaangevende speler op het vlak van warmtepompen. Ook Panasonic is op het gebied van warmtepompen een A-merk, terwijl het merk toch net wat minder gekend is op dit vlak. Toch blinken ze al jaren uit in warmtepompen en zijn ze zonder meer bij de toonaangevende spelers.

Kiezen voor Panasonic warmtepompen

Kiezen voor Panasonic warmtepompen dat is kiezen voor een merk met een rijke geschiedenis van kwaliteit. De eerste koelsystemen van deze Japanse organisatie dateert al uit 1958 en sindsdien is het bedrijf blijven evolueren. Ondertussen mogen we gerust spelen over een toonaangevende wereldspeler.

Waarom consumenten kiezen voor de Panasonic warmtepomp?

Kiezen voor Panasonic, is kiezen voor een passende oplossing voor zowel nieuwbouw- als renovatieprojecten. De Panasonic warmtepompen werken volgens de nieuwste technologieën waardoor het een duurzaam alternatief is voor traditionele verwarmingssystemen. Er kan tot 80% aan energie bespaart worden door te kiezen voor een Panasonic warmtepomp. Bij Panasonic kijken ze ook al verder dan hybride warmtepompen en gaan ze voor all-electric. De investeringskost mag dan wel iets hoger liggen voor u, u verdient dit snel terug omdat de gebruikskosten een stuk lager liggen.

De populairste warmtepomp van Panasonic

De Aquarea warmtepomp van Panasonic is de populairste lucht-water warmtepomp uit het Panasonic gamma. Tot 80% van de energie wordt door deze Panasonic warmtepomp uit de buitenlucht gehaald, waardoor deze stevige prestaties biedt. Het gaat om een innovatieve warmtepomp die ontzettend breed inzetbaar is. Ook bij extreme temperaturen kunt u rekenen op deze warmtepomp van Panasonic. Vloerverwarming, radiatoren of ventilatorconvectoren: voor deze warmtepomp maakt het niets uit.

Besturen doet u deze warmtepomp met de Panasonic Aquarea Service Cloud, een beheerplatform dat u in staat stelt vanop afstand deze warmtepomp te monitoren en te besturen.

Wil u helemaal topprestaties, dan kiest u voor de Aquarea High Performance. Geconfronteerd met extreem lage temperaturen, dan kan de T-Cap een oplossing zijn. De Aquarea HT voldoet dan weer perfect in combinatie met de traditionele hoge-temperatuur radiatoren. Panasonic heeft zelfs boilers met een ingebouwde warmtepomp. Op zoek naar de meest compacte oplossing van Panasonic? Bekijk dan zeker de mogelijkheden van de All In One compact eens. Het gamma van Panasonic op het vlak van warmtepompen is ontzettend uitgebreid. Een installateur zal u met plezier adviseren en aangeven welke warmtepomp perfect bij u past.

Wat kosten de warmtepompen van Panasonic?

De kosten van warmtepompen variëren, ook bij Panasonic. Reken voor een warmtepomp van dit A-merk op 4.300 euro gemiddeld. De duurste oplossingen van Panasonic kunnen echter tot 25.000 euro meer kosten. Houd er rekening mee dat afhankelijk van het type installatie, de kostprijs van uw warmtepomp kan oplopen. Reken voor de goedkoopste pomp toch al snel op 4.300 euro, maar deze prijzen kunnen schommelen. Kiest u voor een warmtepomp van Panasonic, dan kiest u voor een stevige garantie en een fiks rendement. Niet voor niets zweren heel wat installateurs bij deze warmtepompen.

Warmtepomp installateur Begijnendijk
Warmtepomp installateur Begijnendijk

Waarom kiezen voor een A-merk warmtepomp te Begijnendijk?

Uiteraard kunt u kiezen voor een warmtepomp van een onbekend merk dat merkelijk goedkoper is dan andere merken, maar wat koopt u dan? Kiest u voor een warmtepomp van Daikin, Panasonic of Mitsubishi, dan weet u dat u investeer in kwaliteit en zekerheid. Het rendement van deze warmtepompen ligt een stuk hoger dan bij onbekende merken, ze werken zuiniger en gaan langer mee. Bovendien geniet u van de zekerheid van de garantie van een gereputeerd merk en zijn er tal van onderhoudstechniekers waar u terecht kunt. Meer nog, kwalitatieve installateurs van warmtepompen zweren bij deze merken en weigeren met andere merken te werken. Net zo goed kunt u de investering in deze warmtepompen binnen de 8 jaar terugverdienen. Waarom zou u risico’s lopen als de meerkost gering is en de zekerheid telkenmale groter?

Warmtepompen perfect te combineren met andere verwarmingsopties

Kiest u voor een warmtepomp, dan kiest u verstandig. U bent waarschijnlijk bekommert om het milieu, maar net zo goed wil u rendement en wooncomfort. Met een warmtepomp krijgt u alles. Niet alleen verwarmt u aan de fractie van de prijs die u bij uw energieleverancier betaalt, in combinatie met zonnepanelen bent u al helemaal zelfvoorzienend. Maar een warmtepomp kiezen van Daikin of Panasonic wil ook niet zeggen dat u zich afsluit van andere mogelijke verwarmingsopties. Een warmtepomp van deze merken werkt ook uitstekend samen met vloerverwarming of zelfs meer klassieke verwarmingsopties. U kiest dan voor een zogenaamd hybride-systeem. Wil u in de toekomst toch overschakelen op enkel duurzame energie, dan is dit ook perfect mogelijk. Niemand heeft gezegd dat u meteen all the way moet gaan.

Kies een topmodel

Overweegt u te investeren in een warmtepomp, ga dan voor een kwalitatieve optie. Investeren in Daikin of Panasonic, verdient zichzelf in geen tijd terug. Investeer in een kwalitatief model en pluk er op lange termijn de vruchten van. Goedkoop kan op middellange termijn uitvallen.

Meer info over warmtepompen Begijnendijk?

Voor meer info over de plaatsing van een  warmtepomp installatie te Begijnendijk kunt u contact opnemen of een offerte aanvragen bij uw warmtepomp installateur in Begijnendijk Zero Power.

Over Zero PowerWe hebben meer dan 16 jaar ervaring
met warmtepompen

https://www.zeropower.be/wp-content/uploads/2022/01/Warmtepomp-Begijnendijk.webp

Warmtepomp installateur Begijnendijk

Als warmtepomp installateur is Zero Power uw expert voor warmtepomp installaties te Begijnendijk. Zoals het een verantwoordelijk management betaamd bestuderen we recente marktontwikkelingen op de voet. Ons team van ervaren medewerkers volgt regelmatig opleidingen voor continue bijscholing.  Dit laat toe om oplossingen te kunnen bieden voor alle projecten. We werken effectief om u 24/7 ondersteuning te garanderen.

0123456789001234567890
TOEGEWIJDE MEDEWERKERS
0123456789001234567890
JR ERVARING MET WARMTEPOMPEN

© RESCERT Zonnepanelen Installateur Zero Power. All rights reserved. BE0781.444.470