HomeZonnepanelen Limburg

Zonnepanelen Limburg

Aan het uitkijken naar zonnepanelen Limburg? Had u graag een zonnepanelen installateur te Limburg willen inschakelen? Dan is het aangeraden dat u maar beter zonnepanelen koopt van kwalitaitieve merken. Een voorbeeld hiervan zijn TIER-1 zonnepanelen van producenten Jinko, Longi, Qcells, SolarWatt en REC. Deze topmerken garanderen  een optimale werking en lange levensduur van minstens van 25 jaar. Toch hebben alle merken specifieke karakteristieken en kenmerken. Bij Zeropower.be lichten we nadrukkelijk de merken Longi, Qcells, SolarWatt en REC toe. Zo kunt u met beredeneerde informatie een beslissing maken tussen deze merken. Een foute beslissing kan u niet nemen, want deze TIER-1 zonnepanelen zijn eigenlijk stuk voor stuk de beste zonnepanelen merken.

Zonnepanelen Limburg
Zonnepanelen installateur Limburg
Zonnepanelen installateur Limburg

Uw zonnepanelen installateur Limburg

Vandaag de dag kunt u uit honderden merken van zonnepanelen kiezen in Limburg. Uw zonnepanelen installateur in Limburg Zeropower.be raadt altijd aan een kwalitatief merk te laten plaatsen. Meer bepaald TIER-1 merken. Dit zijn merken van zonnepanelen die tot de top in de markt behoren en voortreffelijk scoren in rapporten en testen. Onze selectie REC, SolarWatt, Qcells als Longi behoren tot dit topsegment. Bij deze merken kan u zeker zijn van een uitstekende kwaliteit en ook ondersteuning moest er toch een probleem zijn. Door te kiezen voor een kwalitatief merk van zonnepanelen kiest u voor een langere levensduur en zekerheid. Vanzelfsprekend  zijn deze panelen over het algemeen net iets duurder dan andere zonnepanelen van TIER-1 & TIER-2, maar op middellange termijn verdient u de meerinvestering zeker terug.

Een professionele zonnepaneel installateur in Limburg plaatst enkel topmerken

Hoe u een professionele zonnepanelen installateur in Limburg herkent? Wel, een professional werkt met toonaangevende merken van topkwaliteit. Zweert een installateur bij Qcells, Longi, REC of SolarWatt, dan geeft hij alvast aan resoluut te kiezen voor kwaliteit en service. Vraag daarom ook steeds aan uw installateur met welke merken van zonnepanelen hij werkt. Werkt de leverancier met minderwaardige materialen of merkloze zonnepanelen, dan kiest u beter voor een andere partij. Zonnepanelen van topmerken presteren niet enkel beter, u geniet er ook van een veel langere garantie.

Zo, we hebben u nu heel wat meegegeven over enkele topmerken van zonnepanelen die op de markt verkrijgbaar zijn. Dit zijn niet de enige kwalitatieve merken op de markt, maar kiest u voor Qcells, SolarWatt, Longi of REC dan bent u wel zeker. In aankoop zijn deze panelen net iets duurder, maar de zekerheid van een goed bedrijf is ook heel wat waard. In combinatie met een geschikte zonnepaneel installateur zoals Zero Power beschikt u zo over het complete plaatje.

Bij ons kiest u  voor een zonnepanelen installateur die kwalitatieve zonnepanelen plaatsen en daar geen toegevingen op doen.  Kies voor zowel topmerken van zonnepanelen als een topinstallateur en u zit voor jaren goed met uw zonnepanelen. Bent u tevreden van de installatie kan u een onderhoudscontract aangaan om de zonnepanelen regelmaat te reinigen. U kan dit natuurlijk ook zelf met een zachte borstel en osmose- of regenwater.  Ook topmerken als Longi, Qcell, SolarWatt en Rec hebben toch 1 keer per jaar een onderhoud nodig. Als u in goede handen bent en tevreden bent, kunt u dit in één keer regelen.

Vallen bovenstaande merken te combineren met een thuisbatterij?

De Tier-1 zonnepanelen van de bovenstaande merken vallen perfect te combineren met een thuisbatterij. Zo laat u helemaal niet van de door u opgewekte energie verloren gaan. Sommige merken bieden zelf thuisbatterijen aan, maar anders zijn ze compatibel met thuisbatterijen van andere merken. Voor u zelf aan het klussen gaat, informeer eerst bij uw erkende installateur naar de mogelijkheden. Meestal is hij perfect op de hoogte van de mogelijkheden en kan hij u naar de gepaste oplossing gidsen. Momenteel zijn thuisbatterijen met de premies zeer interessant, want de investering in een thuisbatterij recupereert u snel.

Tier-1 zonnepanelen verwijzen naar de hoogste kwaliteit zonnepanelen die momenteel beschikbaar zijn op de markt. Het “Tier-1” label is oorspronkelijk ontwikkeld door Bloomberg New Energy Finance als een maatstaf voor de financiële stabiliteit van zonnepaneelfabrikanten. Het label geeft aan dat de fabrikant financieel stabiel is en op lange termijn betrouwbaar zal blijven.

Hoewel het Tier-1 label oorspronkelijk is ontworpen als een financiële beoordeling, wordt het tegenwoordig vaak gebruikt als een indicator voor de kwaliteit van zonnepanelen. Tier-1 zonnepanelen worden over het algemeen beschouwd als betrouwbaarder, efficiënter en duurzamer dan panelen van mindere kwaliteit.

Het is echter belangrijk om op te merken dat niet alle Tier-1 zonnepanelen gelijk zijn. Sommige fabrikanten van Tier-1 zonnepanelen hebben een betere reputatie dan anderen en bieden mogelijk betere garanties en klantenservice. Het is daarom belangrijk om niet alleen te kijken naar het Tier-1 label, maar ook naar andere factoren zoals de efficiëntie, garanties en prijzen wanneer u een zonnepanelen installatie in Limburg kiest.

Behoren QCells, REC en Longi tot de TIER-1 zonnepanelen?

Deze merken behoren stuk voor stuk tot de TIER-1 zonnepanelen. Alle A-merk producten in de ‘solar industry’ worden aangeduid als TIER-1 merken. Hiervoor moeten ze aan een aantal criteria voldoen. Een notering op de beurs is zeker een puntje, maar ze moeten ook volledig gecertificeerd zijn door een onafhankelijke instantie. Verder zijn ze verplicht een minimum garantietermijn te hanteren en moeten ze een bewezen track-record hebben in de industrie. Ook een internationale aanwezigheid in meerdere landen is vereist om deel uit te maken van het selecte kransje bedrijven dat deel uitmaakt van de TIER-1 merken. Alle bedrijven die tot deze categorie behoren moeten ook een solide financiële basis hebben.

Kiezen voor een TIER-1 merk biedt dan ook de nodige zekerheid. Een kwalitatieve installateur zal altijd werken met dit soort merken, omdat hij zo kwaliteit en service kan garanderen. Over het algemeen gaan deze zonnepanelen ook langer mee en bieden ze een beter rendement. Kiezen voor een minder merk brengt de nodige risico’s met zich mee. Voor zonnepanelen Limburg is Zero Power actie in volgende gemeenten:

1. Zonnepanelen Alken
2. Zonnepanelen As
3. Zonnepanelen Beringen
4. Zonnepanelen Bilzen
5. Zonnepanelen Bocholt
6. Zonnepanelen Borgloon
7. Zonnepanelen Bree
8. Zonnepanelen Diepenbeek
9. Zonnepanelen Dilsen-Stokkem
10. Zonnepanelen Genk
11. Zonnepanelen Gingelom
12. Zonnepanelen Halen
13. Zonnepanelen Ham
14. Zonnepanelen Hamont-Achel
15. Zonnepanelen Hasselt
16. Zonnepanelen Hechtel-Eksel
17. Zonnepanelen Heers
18. Zonnepanelen Herk-de-Stad
19. Zonnepanelen Herstappe
20. Zonnepanelen Heusden-Zolder
21. Zonnepanelen Hoeselt
22. Zonnepanelen Houthalen-Helchteren
23. Zonnepanelen Kinrooi
24. Zonnepanelen Kortessem
25. Zonnepanelen Lanaken
26. Zonnepanelen Leopoldsburg
27. Zonnepanelen Lommel
28. Zonnepanelen Lummen
29. Zonnepanelen Maaseik
30. Zonnepanelen Maasmechelen
31. Zonnepanelen Nieuwerkerken
32. Zonnepanelen Oudsbergen
33. Zonnepanelen Peer
34. Zonnepanelen Pelt
35. Zonnepanelen Riemst
36. Zonnepanelen Sint-Truiden
37. Zonnepanelen Tessenderlo
38. Zonnepanelen Tongeren
39. Zonnepanelen Voeren
40. Zonnepanelen Wellen
41. Zonnepanelen Zonhoven
42. Zonnepanelen Zutendaal

Welke factoren bepalen de beste keuze zonnepanelen in Limburg?

Er zijn verschillende factoren die bepalen wat de beste keuze is voor zonnepanelen in Limburg. Hier zijn enkele belangrijke factoren om te overwegen:

 1. Efficiëntie: De efficiëntie van zonnepanelen verwijst naar de hoeveelheid zonne-energie die kan worden omgezet in elektriciteit. Hoe hoger de efficiëntie van een zonnepaneel, hoe meer energie het kan opwekken. Het is belangrijk om zonnepanelen te kiezen met een hoge efficiëntie om ervoor te zorgen dat je de meeste energie kunt opwekken.
 2. Prijzen: De prijzen van zonnepanelen variëren afhankelijk van het merk, de efficiëntie, de grootte en andere factoren. Het is belangrijk om te kijken naar de prijs per watt van een zonnepaneel om te bepalen wat het meest kosteneffectief is.
 3. Garanties: Garanties zijn belangrijk omdat ze je beschermen tegen defecten en storingen in de zonnepanelen. Het is belangrijk om zonnepanelen te kiezen met een goede garantieperiode en dekking.
 4. Lokale installateurs: Het is belangrijk om een lokaal bedrijf te kiezen dat ervaring heeft met het installeren van zonnepanelen in Limburg. Zij zijn bekend met de lokale wetgeving en kunnen helpen bij het verkrijgen van de nodige vergunningen en subsidies.
 5. Zonnepaneeltype: Er zijn verschillende soorten zonnepanelen beschikbaar, waaronder monokristallijne, polykristallijne en dunne-film zonnepanelen. Elk type heeft zijn eigen voordelen en nadelen, en het is belangrijk om het type te kiezen dat het beste past bij jouw specifieke behoeften.
 6. Installatiemogelijkheden: Het is belangrijk om te controleren of het dak van jouw huis geschikt is voor zonnepanelen en om te bepalen welke installatiemogelijkheden beschikbaar zijn, zoals het gebruik van een plat dak of een schuin dak.

Door deze factoren te overwegen en een weloverwogen keuze te maken op basis van jouw specifieke situatie, kunt u de beste zonnepanelen kiezen voor uw huis in Limburg.

Meer info over zonnepanelen in Limburg?

Voor meer info over het plaatsen van zonnepanelen te Limburg kunt u contact opnemen of een offerte aanvragen.

QCELLS-zonnepanelen

QCELLS zonnepanelen

Qcells zonnepanelen werden in een recent verleden in Duitsland gefabriceerd, maar ondertussen is het bedrijf overgenomen door de Zuid-Koreaanse moedermaatschappij Hanwha. De naam werd ook omgedoopt tot Hanwha Qcells. Tegenwoordig vindt de productie van alle zonnepanelen plaats in Zuid-Korea, Maleisië en de Verenigde Staten.

Longi Solar Zonnepanelen

LONGI zonnepanelen

Kiezen voor zonnepanelen van Longi Solar is kiezen voor kwalitatieve monokristallijne zonnepanelen van topkwaliteit. Longi is de wereldleider op het vlak van mono zonnecellen en -panelen. Het merk komt dan ook veelvuldig voor en staat garant voor een optimaal rendement. Heel wat mensen kiezen dan ook bewust voor deze toonaangevende en gespecialiseerde speler.

SolarWatt zonnepanelen

SolarWatt zonnepanelen

SolarWatt is een gekend merk op het vlak van zonnepanelen. SolarWatt is alvast één van de beste merken op de markt. SolarWatt staat voor Duitse degelijkheid en op kwaliteit worden bij deze fabrikant geen toegevingen gedaan. Het bedrijf beheert het volledige productieproces van A tot Z. Hoge standaarden zijn dan ook de norm.

https://www.zeropower.be/wp-content/uploads/2021/12/REC-Solar-zonnepanelen.webp

REC zonnepanelen

Kiezen voor REC zonnepanelen is kiezen voor een Noors bedrijf. De zonnepanelen worden echter geproduceerd in Singapore. Het bedrijf bestaat al sinds 1996 en is uitgegroeid tot een volautomatische fabriek met toonaangevende faciliteiten.

REC zonnepanelen behoren zonder twijfel tot de beste zonnepanelen op de markt.

TEVREDEN KLANTENRealisaties zonnepanelen

Zonnepanelen Meise

Meise

 • 39 QCELLS zonnepanelen full Black 340 Wp
 • 13.260 Wp vermogen
 • Jaarlijks 13 ton C02 besparing
 • Verlaging energiefactuur met €2.917/jaar
Zonnepanelen Schilde

Schilde

 • 36 QCELLS zonnepanelen Black/White 370 Wp
 • 13.320 Wp vermogen
 • Jaarlijks 13,5 ton C02 besparing
 • Verlaging energiefactuur met €2.930,40/jaar
Zonnepanelen Leuven

Leuven

 • 11 LONGI zonnepanelen full black 360 Wp
 • 3.960 Wp vermogen
 • Jaarlijks 4 ton C02 besparing
 • Verlaging energiefactuur met €1.069/jaar
https://www.zeropower.be/wp-content/uploads/2021/11/Zonnepanelen-Antwerpen-1280x1280.webp

Antwerpen

 • 18 LONGI zonnepanelen full Black 360 Wp
 • 6.480 Wp vermogen
 • Jaarlijks circa 6,5 ton C02 besparing
 • Verlaging energiefactuur met €1.749,60/jaar
Zonnepanelen Hasselt

Hasselt

 • 39 QCELLS zonnepanelen full Black 340 Wp
 • 13.260 Wp vermogen
 • Jaarlijks 13 ton C02 besparing
 • Verlaging energiefactuur met €2.653,20/jaar

Over Zero PowerWe hebben meer dan 16 jaar ervaring
met zonnepanelen

Zonnepaneel installateur Limburg

Over Zero Power

Zonnepaneel installateur Zero Power is sinds 2008 actief in de zonnepanelen branche te Limburg. Zoals het betaamd bestuderen we recente marktontwikkelingen op de voet. Ons team van ervaren medewerkers volgt regelmatig opleidingen voor continue bijscholing.  Dit laat toe om oplossingen te kunnen bieden voor alle projecten. We werken effectief om u 24/7 ondersteuning te garanderen. Zero Power is u graag van dienst als u op zoek bent naar een bedrijf dat zonnepanelen kan plaatsen in Limburg.

0123456789001234567890
TOEGEWIJDE MEDEWERKERS
0123456789001234567890
JR ERVARING MET ZONNEPANELEN

Zonnepanelen installatie Limburg

https://www.zeropower.be/wp-content/uploads/2018/10/our_services_icon_01.png

Zonnepanelen

https://www.zeropower.be/wp-content/uploads/2018/10/our_services_icon_02.png

Omvormers Zonnepanelen

https://www.zeropower.be/wp-content/uploads/2018/10/our_services_icon_03.png

Montagesystemen

https://www.zeropower.be/wp-content/uploads/2018/10/our_services_icon_04.png

Systeem Monitoring

WAT WE VERWEZENLIJKENWerking zonnepanelen

Zonnepanelen
Zonnepanelen zetten zonlicht om in gelijkstroom.
OMVORMER
De omvormer zet zonne-gelijkstroom om in 240V wisselstroom (AC) die geschikt is voor uw huishoudelijke apparaten.
WONING
Uw woning gebruikt elektriciteit in de eerste plaats van zonnepanelen met extra vraag geleverd door het net.
ANALOGE/DIGITALE TELLER
Uw teller meet uw elektriciteitsproductie en -verbruik.
NETWERKAANSLUITING
Het overtollige vermogen wordt teruggeleverd aan het elektriciteitsnet.
ALGEMEEN
Levert een win/win stutatie waarbij u zelf instaat voor stroomvoorziening.

KostcalculatorBereken terugverdientijd

Stap 1
Geef de details in van uw verbruik
Stap 2
Ontvang een ruwe schatting
Stap 3
Laat uw contactgegevens na
Stap 4
Wij nemen contact met u op
LET’S ENERGIZE TODAYinfo@zeropower.be
OPENINGSUREN
Ma - Vrij 9.00 - 17.00u
LOCATIE
Grauwmeer 1/63 bus 2 3001 Leuven

Kies uw Taal

tel:+32 488 80 44 35
info@zeropower.be
Rescert installateur Zero Power

Certificaatnummer: 07252

© RESCERT Zonnepanelen Installateur Zero Power. All rights reserved. BE0781.444.470