ThuisbatterijZonnepanelenTerugverdientijd zonnepanelen amper 3 jaar na exploderende energieprijzen

24 december 2021door Zeropower.be

Terugverdientijd zonnepanelen amper 3 jaar na exploderende energieprijzen

De terugverdientijd van zonnepanelen is door de exploderende energieprijzen realiseerbaar in amper 3 jaar. Het is dus razend interessant om zonnepanelen op uw dak te leggen. Waar zo’n installatie anderhalf jaar geleden nog 6-7 jaar deed om terugverdiend te zijn is dit  vandaag al na circa drie jaar het geval.

De stijgende energieprijzen hebben hierdoor gezorgd voor een nieuwe rush op zonnepanelen. Gemiddeld besparen gezinnen met een verbruik van 4.000 kWh al gauw een bedrag van €1.248 per jaar aan een kostprijs van 39c/kWh. Belangrijk hierbij te vermelden dat dit dan wordt gecombineerd met een thuisbatterij. Deze batterij kan de overtollige productie van de zonnepanelen in de zomer opslaan en wanneer nodig afgeven aan het thuisnetwerk.

Capaciteitstarief

In de winter kan deze zelfde thuisbatterij ’s nachts goedkope stroom van het net halen en deze overdag verdelen over het thuisnetwerk. Met de intrede van het capaciteitstarief op 1 juli 2022 is het zeer belangrijk om hoog verbuik in de piekmomenten te vermijden. Een hoog verbuik in piekmomenten zorgt immers voor een hogere factuur.

Het is nu meer dan ooit het moment om te investeren in zonnepanelen met een thuisbatterij van Zero Power! Vraag hier uw gratis offerte aan.

Huawei-LUNA2000 thuisbatterij modulair

Zonnepanelen of thuisbatterij kopen?

LET’S ENERGIZE TODAYinfo@zeropower.be
OPENINGSUREN
Ma - Vrij 9.00 - 17.00u
LOCATIE
Grauwmeer 1/63 bus 2 3001 Leuven

Kies uw Taal

tel:+32 488 80 44 35
info@zeropower.be
Rescert installateur Zero Power

Certificaatnummer: 07252

© Zero Power. All rights reserved. BE0781.444.470